Phalaenopsisy Oriona
- platynka80
- 500p
- Od: 8 cze 2008, o 22:32
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja większość mam z wystaw, ale jest też kilka ze sklepów, kwiaciarni. zależy, gdzie mi się jakiś storczyk spodoba. zwykle wole kupować kwitnące, w dobrym stanie.orion pisze:Dziewczyny gdzie w większości kupujecie swoje storczyki? W marketach, kwiaciarniach? Mieszkam w małym mieście i planuję wyjazd na zakupy storczykowe. Na pewno odwiedzę Obi, jakie jeszcze polecacie duże sklepy? Czyt warto wybrać się na giełdę kwiatową?
a ja swoje na wyprzedażyorion pisze:Dziewczyny gdzie w większości kupujecie swoje storczyki? W marketach, kwiaciarniach? Mieszkam w małym mieście i planuję wyjazd na zakupy storczykowe. Na pewno odwiedzę Obi, jakie jeszcze polecacie duże sklepy? Czyt warto wybrać się na giełdę kwiatową?

pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
- madzik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 gru 2007, o 09:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dwa słowa od M. madzika
Jest mnóstwo bezpłatnych programów do obróbki zdjęć. Ja używam Picasa2 i IrfanView, w pełni mi wystarczają. Photoshop to już wyższa szkoła jazdy
No i przede wszystkim komercyjny w pełni - czytaj płatny...
I ja robię zdjęcia makro - powiedzmy quasi-makro, do prawdziwych makr trochę jeszcze brakuje - aparatem, nie kadruję. Trochę podczas tego traci się na jakości niestety. Pytanie jaka jest potrzebna - rzeczywiście do prezentacji na forum jest aż nadto wystarczająca
Będę musiał popróbować 

I ja robię zdjęcia makro - powiedzmy quasi-makro, do prawdziwych makr trochę jeszcze brakuje - aparatem, nie kadruję. Trochę podczas tego traci się na jakości niestety. Pytanie jaka jest potrzebna - rzeczywiście do prezentacji na forum jest aż nadto wystarczająca

- platynka80
- 500p
- Od: 8 cze 2008, o 22:32