Witajcie
Wreszcie weekend! Strasznie mnie wymęczył ten tydzień. Z odwiedzinami na Forum nie wyrabiam kompletnie..więc tym bardziej mi miło, że jeszcze mnie odwiedzacie
Wracałam z pracy o 17 i wiecie co odkryłam...? Wciąż było jasno! Takie codzienne odkrycia uzmysławiają, że wiosna coraz bliżej

Zauważyłam też kilka krokusowych "kitek" na rabacie między resztkami jednorocznych, więc muszę zrobić w weekend porządki na rabatach, żeby dotarło do nich słonko. Prognozy nieustanie wskazują temperatury dodatnie przez cały luty, nocami lekki przymrozek, ale ataku zimy nie widać!
A do 1 marca mamy tylko 28 dni
Gosiu, Monia 
Zdjęcia wiosny, którymi Was nieustannie zanudzam to ubiegłoroczny marzec, ale tak jak pisałam, pierwsze kwiatuszki zauważyłam pod koniec lutego, więc teraz też będę ich wypatrywać z niecierpliwością
Aniu, jeśli wierzyć prognozom, wiosna powinna zawitać do nas szybciej niż w ubiegłym roku
Dorotko, przyleciała od Ciebie? Fajowo! Jutro dołożę im świeżego jedzonka ;-))
Ewa, u nas słonka wciąż malutko, może w weekend przyświeci?
April, motylek nieco późniejszy ;-)) U mnie cebulek sporo, już się nie mogę doczekać wschodów! W ubiegłym roku dosadziłam kolejne, ale pewnie część posadzonych 2 lata temu może się wyrodzić, bo nie wykopywałam ich wcale...
Ula, w ubiegłym roku niektórzy podejrzewali mnie o podgrzewanie podłogowe w ogródku
Lulka, super, że gipsówka kiełkuje! u mnie też pękają następne nasionka! wysiałam przetaczniki i ciekawa jestem co z nich wyrośnie

W weekend posieję kolejne, chyba heliotrop bo ten pierwszy mocno się powyciągał i nie wiem co z niego będzie
Julek, u Ciebie klimat podobny do mojego, myślę, że wschody będą w podobnym czasie, ale pewnie Ty znajdziesz wcześniej bo ja będę kiblować w fabryce
Dorotko 
Bardzo mi miło, że do mnie zaglądasz! Wspólne odliczanie umila nam czas do wiosny, super, że sama już otworzyłaś nowy, wiosenny wątek
Asiu, wspaniałe wieści! zaraz pobiegnę obejrzeć jeża i kwiatuszki

Dziękuję za dawkę pozytywnej energii i Tobie również życzę znalezienia zwiastunów wiosny w ogrodzie
Majeczko, a może wiosna zacznie się nieco wcześniej w tym roku...? Tego i Tobie życzę
Agnieszko, miło mi, że moja wiosenna szajba się udziela ;-))
I porcja wiosenki na dzisiejszy wieczór