Agnieszko jeszcze troche i bedziemy ponownie sie delektować pięknymi kwitnacymi kwiatuszkamiagnieszka_ pisze:Ale pięknie![]()
Pozdrawiam

Agnieszko jeszcze troche i bedziemy ponownie sie delektować pięknymi kwitnacymi kwiatuszkamiagnieszka_ pisze:Ale pięknie![]()
Pozdrawiam
Elu dziekujeelcia1974 pisze:Dorotko jakie piękne letnie widoki.Zazdroszczę balkoniku i takich kwiecistych kącików.
Tereniu dobrze że mamy to forum przynajmiej możemy sobie troche lata wspomnieć a wiosenka tuż tuztesia39 pisze:Aż miło popatrzeć na taki ukwiecony balkonik![]()
![]()
Oj , niech szybko wiosna nadchodzi
Kasiu ty nie masz fuksjikatharos pisze:Rozmażyłam się...ale jeszcze tylko :luty, marzec, kwiecień i wiosna...będzie można znowu sadzić i podziwiać![]()
Pięknie ukwiecony balkon, piękne funkie....zachodzę w głowę dlaczego ja jeszcze żadnej nie mamA powiedz mi co to za piękna nieznajoma na trzeciej fotce od góry?
No nie mamDorotak pisze:Kasiu ty nie masz fuksji![]()
Sylwio poczułam szczególnie jak słoneczko zawita na parapetysylvi pisze:ale poszczułaś wiosnąkiedy to będzie??? nie mogę się już doczekać
Kasienko i to obowiązkowokatharos pisze:No nie mamDorotak pisze:Kasiu ty nie masz fuksji![]()
ale nadrobię