Grażynko niestety znów odzywają się zapchane dreny na działce powyżej. Ta woda wybija w jednym miejscu wprost z ziemi, a dzieje się tak dopiero od pięciu lat. Przedtem wody nie było.
Jeżeli wawrzynek już zakwitł, to u Ciebie prawie wiosna
Witaj
Saro 
no niestety woda, chociaż taka życiodajna dla roślin, potrafi też bardzo wiele zniszczyć.
Ewuniu nie wiem co dokładnie rośnie u sąsiada Marysi, mnie wydaje się, że to jaskier ostry pełny, Tobie on przypomina raczej pełnika, ale to przecież nieważne. Ja mam cztery odmiany pełnika i wszystkie kupione ze znacznikami, ale przecież w szkółce też mogli się pomylić. Co tam u Ciebie, czy śnieg już się stopił. Jak już będzie sucho, to pewnie trochę pospacerujesz
Marysiu Masko u mnie glina i woda raczej nie wsiąka tylko stoi, aż wyschnie. Dlatego co roku tracę bezpowrotnie rośliny
Marysiu del. u mnie niestety glina i woda będzie stać. Zarząd ROD odwodnienia mi nie zrobi, bo już nic na działkach od zeszłego roku nie robią. W styczniu 2014 r.koniec ogródków działkowych i nie wiadomo co z nami będzie.
Marysiu mar u mnie

dzisiaj trochę poświeciło. Trochę wiało, ale wiatr zdecydowanie cieplejszy niż ostatnio.