A tez kupiłam ta kapustę
Ja muszę się wybrać po jakaś ziemię.Bo jak siałam w zwykłej to mi siewki zasychają zbyt szybko (albo ziemia)Chyba ,że problem jest taki,że ja nie okrywam folia siewek,a chyba powinnam
Olgo ja sadziłam kapustę ozdobną w zeszłym sezonie, i byłam z niej bardzo zadowolona, jeszcze dziś wyglądają spod śniegu małe ładne główki zobacz (później usunę zdjęcie jak będziesz chciała)
drewutnia no to mamy kapustę W sobotę zaopatrzyłam się w ziemię 2 worki 60L i nie wiem czy starczy IWONA1311 bardzo ładna kapustka zdjęcia nie usuwaj jest super
U mnie te drobne lwie paszcze się wysiewają, więc od lat nie kupowałam nowych. Tylko kolor się ujednolica-prawie wszystkie różowe Zdarzyło się, że raz nie wyrwałam resztek przed zimą, a ona była łagodna-lwie paszcze na drugi rok to jest dopiero coś! Ale dawno nie było łagodnej zimy, może ta będzie łaskawsza.
Widziałam u ciebie jaskier peoniowy,,,kupywaąłm juz dwa razy,,,raz połowa zeszła,drugi raz 3/4 zakupionych ,,,ale byłu takie mikre i kwiatek pojedyńczy A u ciebie jak na reklamie,,,piękne
Ewuniu ja też siałam trawę pampasowa z dobrym skutkiem, ale moja niewiedza ją wykończyła - nie wiedziałam , ze trzeba ją przechowywać . Nie zapomnij jej przechować a odwdzięczy się pięknymi wiechami- w tym roku przechowuje - mam nadzieję że zakwitnie mi w tym roku