Familokowy pachnacy różami i nie tylko cz.11
- dwostr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2008, o 15:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Familokowy pachnacy różami i nie tylko cz.11
Jadziu,no tak to nie pisz!Ty nie masz wyszukanych róż??? A ja ciągle zastanawiam się skąd Ty takie cudeńka wyszukujesz.
Serdecznie pozdrawiam Danuta
- marion215
- 200p
- Od: 1 sie 2010, o 14:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu ciągle zachwycają mnie Twoje róże.Ile Ty ich masz i jakie piękne
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Jadziu Kristall bardzo ładnie pachnie, ode mnie sie wyprowadziła do innego ogrodu
W jej mijesce wprowadziła się Charming Piano 

- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
Jadziu, u Ciebie same cudeńka
Louis-ka faktycznie jest zachwycająca. Ja moją miałam pierwszy rok, zobaczymy jak przezimuje.
Oglądam te róże, zachwycam się wciąż nimi... wszystkie są cudowne

Louis-ka faktycznie jest zachwycająca. Ja moją miałam pierwszy rok, zobaczymy jak przezimuje.
Oglądam te róże, zachwycam się wciąż nimi... wszystkie są cudowne

Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka 
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<

Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
- janka53
- 200p
- Od: 15 paź 2012, o 17:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu nitki nitkami a mi brak Twoich wpisów .Jak ręce zajęte to i pisać trudno.
Rozumie i
.
Rozumie i

Zapraszam janka53.Moje początki. 
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;
Jadziu ale cudnie się wspomina.Magenta pięknie Ci kwitła a u mnie nie bardzo.Liczę na ten rok.Maritim wspaniala.
Gartentraume potrzebuje miejsca i nie za wiele towarzystwa.Ja też ją mam ściśniętą ale dała radę i ładnie kwitła.(zresztą co ja mam nie ściśniętego?
)
Gartentraume potrzebuje miejsca i nie za wiele towarzystwa.Ja też ją mam ściśniętą ale dała radę i ładnie kwitła.(zresztą co ja mam nie ściśniętego?

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
Tosiu dziękuję.Staram się ten "ścisk" jakoś kolorystycznie ujarzmić ale czasami wychodzi misz -masz.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
WITAM nitki ,niteczki i czółenko wciąż mam w rękach .Rozszyfrowałam ten schemat od p. Stawasza i właśnie go robię .Miałam porobić fotki ,ale czółenko mnie wciagnęło
Jutro jak skończę tę pisankę .
ANUŚ Gartentraume ma teraz więcej miejsca i mam nadzieję ,ze bedzie pokazowa w tym roku .Jeśli nie to będe musiała szukać dla niej słonecznego miejsca .Magenta kwitła ślicznie i te jej zmienne kwiatki .Najbardziej podobają mi sie te w pół rozkwicie .Już dzisiaj zaglądałam na moje rabatki ,gdzie te 10 zamówionych posadzę
JANECZKO wpisuje sie dziennie i jestem na bieżąco w Twoim wątku
MAŁGOSIU jakie cudeńka to standartowe róże ,które można oglądać prawie w każdym forumowym ogródku. Jest parę takich ,które są tylko u mnie
DOROTKO w tym sezonie muszę powoniać czy ona pachnie
MARIOLU nie są tak piękne jak Twoje krzaczorki ,ale myślę ,że w tym roku już będzie lepiej .
DANUSIU jakie cudeńka to normalne róże ,które można zobaczyć w prawie każdym forumowym ogrodzie
No to teraz dalsze literki alfabetu
MAIGOLD Rosa pimpinellifolia -spinosissima.Może być prowadzona jako pnąca, może być też jako parkowa krzaczasta .Kwitnie tylko raz ,pod koniec kwietnia jako pierwsza razem z powojnikiem Cecile uraczają mnie swymi kwiatami .Kupiona również w kapersie ,ale bez nazwy jako pomarańczowa .Oj kolce ma okropiczne jak to Spinosissimy Jest u mnie od 2010 r

MARITIM
Kupiona latem ubiegłego roku w doniczce kwitnaca .Jest to Climber [pnąca ] To róża Hansa Jurgena Eversa wyprodukowana w 2001, a wprowadzona na rynek przez Rosen-Tantau w 2007 r .Kwiaty barwy magentowo- różowej .Wczoraj przedstawiałam ją Jagódce
MARSELIBORG CASTLE .Floribunda hodowcy Olesena z 1995 r Mam ja od jesieni 2011 ma śliczne miseczkowate kwiatki,nie chorowała .Nie pamietam czy pachnie

TOSIA fajnie Cię widzieć w dobrej kondycji
a ścisk jak to Ania pisze w modzie bo im ciaśniej tym bardziej przytulnie

ANUŚ Gartentraume ma teraz więcej miejsca i mam nadzieję ,ze bedzie pokazowa w tym roku .Jeśli nie to będe musiała szukać dla niej słonecznego miejsca .Magenta kwitła ślicznie i te jej zmienne kwiatki .Najbardziej podobają mi sie te w pół rozkwicie .Już dzisiaj zaglądałam na moje rabatki ,gdzie te 10 zamówionych posadzę

JANECZKO wpisuje sie dziennie i jestem na bieżąco w Twoim wątku

MAŁGOSIU jakie cudeńka to standartowe róże ,które można oglądać prawie w każdym forumowym ogródku. Jest parę takich ,które są tylko u mnie
DOROTKO w tym sezonie muszę powoniać czy ona pachnie

MARIOLU nie są tak piękne jak Twoje krzaczorki ,ale myślę ,że w tym roku już będzie lepiej .
DANUSIU jakie cudeńka to normalne róże ,które można zobaczyć w prawie każdym forumowym ogrodzie
No to teraz dalsze literki alfabetu
MAIGOLD Rosa pimpinellifolia -spinosissima.Może być prowadzona jako pnąca, może być też jako parkowa krzaczasta .Kwitnie tylko raz ,pod koniec kwietnia jako pierwsza razem z powojnikiem Cecile uraczają mnie swymi kwiatami .Kupiona również w kapersie ,ale bez nazwy jako pomarańczowa .Oj kolce ma okropiczne jak to Spinosissimy Jest u mnie od 2010 r

MARITIM
Kupiona latem ubiegłego roku w doniczce kwitnaca .Jest to Climber [pnąca ] To róża Hansa Jurgena Eversa wyprodukowana w 2001, a wprowadzona na rynek przez Rosen-Tantau w 2007 r .Kwiaty barwy magentowo- różowej .Wczoraj przedstawiałam ją Jagódce
MARSELIBORG CASTLE .Floribunda hodowcy Olesena z 1995 r Mam ja od jesieni 2011 ma śliczne miseczkowate kwiatki,nie chorowała .Nie pamietam czy pachnie

TOSIA fajnie Cię widzieć w dobrej kondycji

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Wszystkie śliczne! Rzeczywiście Magenta pokazała u Ciebie całą swoją urodę
A powiedz mi Jadziulek, czy Maritim ma kolor bardziej taki jak na tym z djęciu

czy na tym

Próbuję sobie wyobrazić, jak będzie u mnie wyglądać

A powiedz mi Jadziulek, czy Maritim ma kolor bardziej taki jak na tym z djęciu

czy na tym

Próbuję sobie wyobrazić, jak będzie u mnie wyglądać

- JAKUCH
IZULKO chyba tak to jest kwiatek z tego wyłamanego patyczka ,który siedzi w ziemi dla Ciebie .Teraz trudno mi powiedzieć ,ale chyba ten na chodniku jest bliski prawdzie
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
No to super!

- JAKUCH
Z ciekawości poszłam znów zobaczyć na ogródek ile śniegu zniknęło od wczoraj .Niestety dalej jest tyle ile było i to pocieszające jak dla mnie .Pienna Excelsa rwie się do życia ,
to samo Doktorek Inne juz mniej .Natomiast Jubile jest nie pobita
ile ta ma w sobie energii

IZULKO Maritimkowy patyczek nakryty tylko jedliną ma sie całkiem dobrze i oby tak pozostało

Różane przedszkole też dokazuje chociaż niektóre słoiki jeszcze pod śniegiem i nie chciałam ich odkopywać .Niech mają ciepełko

IZULKO Maritimkowy patyczek nakryty tylko jedliną ma sie całkiem dobrze i oby tak pozostało

Różane przedszkole też dokazuje chociaż niektóre słoiki jeszcze pod śniegiem i nie chciałam ich odkopywać .Niech mają ciepełko

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Jadziu tyle piękna u Ciebie,zazdroszcze tych róż