Kochani moi , jestem, żyję, ale nie mogę pozbierać się. Ciągły brak czasu i ta zima... ona sprawia, że nie żyje tylko wegetuję
Jak to miło, że pamiętacie o mnie.
Nadal e-dymię. Nie wierzyłam, że da się nie palić
Witaj Beatko
Widzisz ja tez myślałam że w zimie nadrobię ciut zaległości takie domowe a tu ledwo zasiądę na chwilkę by pozaglądać w Wasze ogródki a czas biegnie jak szalony że zegarkowi nie dowierzam Cóż to dopiero będzie jak się sezon zacznie i badylsko ruszy!
Gratuluję wytrwałości
Beatko
No , właśnie , a jak za motykę złapiesz kiedy nas odwiedzisz. Świetnie , że nie palisz A z wiosny i tego e w pokrzywy ciśnij , tylko jak wyrosną Mnie już 13 miesięcy minęło w abstynencji
Coś za coś. Talia o X się powiększyła
Nirali,też tak sobie myślę, że skoro teraz czasu brakuje, to co będzie wiosną, kiedy nowe obowiązki mi dojdą w firmie. Może to, że dzień dłuższy to czas się znajdzie.
Lada dzień powinnam ruszyć z siewem nasion, jakie w gratisie dostałam od Janusza (canny).
Tadziu, gratuluję ponad roku bez papierosa. Bez e-p nie dałabym rady. Może kiedyś i je rzucę, ale raczej wiosna to nie będzie realne.
Co do talii... na e-p moja tez się powiększyła, pomimo dostarczanej nikotyny i nie jedzenia więcej
Beatko , mimo że to ''tylko'' e-fajka , to też nie jest bez wpływu na nasze zdrowie. Na wiosnę złapiesz za motyczkę , to jak papierocha zapalisz To dobra okazja by całkowicie rzucić. Lepszej może nie być.
Witaj Beatko
Jestem tu rewizytą i pospacerowałam po Twoim ślicznym ogrodzie,
ciekawy te bodziszek z 3 str, takie duże ,cieniowane liście ma.a kotek prześliczny Ja też jestem kociara
Jeśli pozwolisz będę Cię od czasu do czasu odwiedzać.
Z ogrodem to ja dopiero startuję a że cierpię na brak czasu i jestem zdana sama na siebie, to wszystko rodzi się w wielkich bólach.
Bodziszek posadziłam pożną wiosną i do jesieni była już piękna kępa.
Co do kotków ja mam trzy kocie dziewczynki
O jesteś...jak milusio..mnie nie było trochę..nadrabiam zaległości...
donoszę ,że kawusia rośnie cudnie..to gruboszowate też..niestety Wilczomlecz mnie nie pokochał..i usechł z tęsknoty za Tobą...