Boguniu
Tak pomalutku planuję zakupy, już nie mogę doczekać się wiosny

, pewnie każdy na forum tak niecierpliwie podreptuję
Najważniejszym zakupem są dla mnie zamówione różyczki, już nie mogę się doczekać ich dostawy, sadzenia i kwiatów
Kasieńko , Westerland będzie tzn już siedzi , mniej więcej tam ,gdzie na pierwszym zdjęciu widać takie bordowe , chude roślinki . W sumie nie będzie miał bezpośrednio obok żadnej innej róży, najbliżej dwie kulki bukszpanu, liście irysów, przed nim lawenda, goździk siny. Ja wiem , bardzo trudno dobrać dla niego towarzystwo, w zeszłym roku zestawiałam go z Grahamem, kolorystycznie pasują, ale kształt kwiatów , pokrój krzewu to całkiem inna bajka
Ale myślę ,że przetacznik mogłabym dodać,to świetny pomysł, dzwonków białych nie posiadam, a co myślisz o białej odętce , albo czerwonej dalii ? Ta dalia to ściągnięta od Ciebie
Jestem bardzo ciekawa jak to towarzystwo będzie się prezentować
Na tej rabacie gdzie widać kolorowe róże, są najróżniejsze byliny, sama już nie pamiętam jakie różne, jakieś orliki, liliowce, lilie, czyściec wełnisty-mój ulubiony, odętka, lawenda, rojniki, siwa trawka, irysy fioletowe, budleje fioletowe, juka, starałam się żeby zostały w kolorach żółtym , pomarańczowym, fiolecie , jest i biel.Wśród nich będą róże herbaciane,czerwone, kremowe.
Co nie będzie pasowało, zmieni jesienią miejscówkę