Madziu hortensje to o tyle fajne są, że jeśli chcesz niski krzaczek to po prostu niżej przycinasz.
Jeśli znajdziesz miejsce jeszcze na jakiś to polecam
Kasiu no i widzisz co Ty ze mną masz
Maja to taka czarodziejka i sadzi np. po 2 krzaczki obok siebie. Wówczas one wyglądają na bardziej rozłożyste. Gdy miałam ten jeden to nie był aż tak rozłożysty. Wg info jego szerokość to 60 cm.
Małgoś 
że chciało Ci się szperać. Ale nauczyłam się tutaj jednego - jeśli nie kupię czegoś od polecanej forumki(a) to kupuję ze szkółki. Nie bardzo mam ochotę na pomyłki przy wydawaniu niemałej kasy.
Oglądałam tą na All.... To będzie świeżo ukorzeniona sadzonka. Doniczka wygląda na P9.
Ta którą planuję kupić jest w donicy 2 litrowej. Po podliczeniu wszystkich kosztów zakupowych bardziej mi się opłaca zamówić we Flo...
Kasiu a gnieć sobie trawkę pod siedziskiem. Tylko wbrew zdjęciowemu wyglądowi to nie jest aż taka piękna jak się wydaje
Abrahama lubię bo kolejny rok była dla mnie różą bezproblemową. Tak samo jak RU. Tylko dla mnie najśmieszniejszym w jej przypadku było to, że gdy ją kupowała a kompletnie nie znałam się na różach, sprzedano mi ją jako różę okrywową.
Przygotowana na to, że będzie się płożyć trochę dziwnie wyglądałam jak patrzyłam na jej wznoszące się ku górze gałązki
Elu ta z awatarka to moje największe chciejstwo - Chippek

( po zeszłorocznej stracie

)
A zakochana jestem niezmiennie od 2+25 lat