jola1313, Jolu ja zawsze nawet jak coś padnie do pnia jeszcze trzymam chwilę .
Syngonium niby bez życia wypuściło pęd i jedna z hoi, to tylko przypadki z tej zimy.
Niunia1981 Moniko wiem , że Ci się podoba , więc wiosną może...... coś zorganizujemy. alunia , wielkie dzięki za kciuki , przydadzą się.
sweety Aniu a tak koniecznie pokaż swojemu konkurenta.
Konkurencja czasem wzmaga działanie , żeby zadbać o wygląd i urodę. elcia1974 , Paula15 , dziękuję za pochwały dla żółtego storczyka.
Jakoś w tym roku marnie z ich kwitnieniem.
Kilka jeszcze w pąkach , więc pewnie niebawem pokażę.
twoje pstrokate to cuda! nawet masz stefka kolorowego mój zwykły zielony też pogubił liście, wiosną coś odbiło, ale nie wygląda rewelacyjnie. Tobie życzę sukcesu
Jasiu czy twoje skrętniki kwitną teraz - zimą?
Sylwia skrętniki nie kwitną , powiedziała bym stagnacja.
Jednak jakby widzę ożywienie w liściach.
Może to zapowiada letnie kwitnienia.
Poczekamy , bo do wiosny chwila
Masz stefanotisa variegatę? Ależ cudny
Gdybyś kiedyś go o ciachała - to jestem chętna na wymianę. W zamian skrętniki, fiołki, hoje i czego "dusza zapragnie"
Teresko , mnie to też cieszy , bo postraszył trochę wcześniej, gubiąc liście. Celinko , to taki słodki kolor, mnie kojarzy się z kaczeńcami z dzieciństwa. Basiu , ale do wiosny coraz bliżej,chociaż dzisiaj przy -6 stopni i wietrze prawie Syberią powiało . anabuko1 dzięki za komplementy i zapraszam częściej.
justus27 , jestem szczęśliwa , że stefanotis ruszył.
Jest dość duży, więc pewnie latem coś ciachnę.
:wit Jasiu!....śliczne kwiatuchy.Ojej ...a u mnie była piękna dzisiaj pogoda....bezwietrznie i na słoneczku +10C. No to jestem szczęściarą. Miłego tygodnia!