Stasiu - z tym duchem to różnie bywa ,ale czasami coś by się jeszcze chciało coś zbroić no nie Ja tam jeszcze do ogrodu nic nie kupowałam ,ale dzisiaj do domu tak żeby wiosną pachniało
Bardzo ładne zdjęcia zimowe pejzaże to najlepiej się podziwia przez okna
ale w letnich to by na żywo poszalał
A właśnie z przestawianiem kwiatów to mi się wydaje, że nie zbyt to lubią?
Staram się jak najrzadziej to robić a wy jakie macie doświadczenia
Ważne Stasiu ,że kolorowo i że wiosna niedługo się pojawi jak to ogłasza nasza Tosia .Teraz mają przyjść trochę plusowe temperatury w dzień .Ciekawe co potem jak śnieg stopnieje Teraz jest chociaż ochrona przed mrozami
Grażynko też czekam żeby poszaleć w ogrodzie ,co do doniczek to wiem że nie lubią
przestawiania ale człek to człek zawsze coś mu nie pasuje
Elu u mnie w domu wiele kwiatów nie chce rosnąć jakaś zła energia czy co
fikus np. nie rośnie bluszcze niby nie wymagające a też nie chce rosnąć
cudem teraz paproć jeszcze nie padła
Jadziu bardzo też się niepokoję brakiem śniegu u mnie już go nie ma a zaglądałam na krokusy
już są na wierzchu ,oby Tosine prognozy się sprawdziły
Romciu ja też uważam że jest zima ma być śnieg przynajmniej jest czysto
ale ostatnio te zimy płatają nam figla
Witaj Stasiu
Dla mnie właśnie wiosna jest najpiękniejszą porą roku, kiedy wszystko rozkwita, zieleń jest taka soczysta, a człowieka energia rozpiera.
Te tulipany na fotkach - urocza wiosna
To prawda... Na wiosnę włącza mi się "szwędacz". Jak tylko poczuję ten zapach nie usiedzę na miejscu ani chwili A u Stasi tej wiosny jest tyyyyle. Piękne bratki Tych nigdy u mnie nie może zabraknąć.
Wiecie co ciężko wysiedzieć w domu żebym wiedziała że już nie będzie zimy
to już bym plewiła ,dziś sobie wysprzątałam swoją przechowalnię na różne ogrodnicze sprawy
korzystając że nie ma śniegu i jest w miarę ciepło.Kriss Hiacynty są z przed dwóch lat
wtedy były piękne .Basiu ja posiałam rozwar a zebrałam go wczoraj ciekawe co z tego wyniknie.
Jeszcze ponasadzałam w doniczkach obcięte pelargonie,kalanchoe i grubosza.
Niech jak najszybciej będzie wiosna bo aż się lepiej czuję jak sobie kilka
kretowisk rozgrabiłam ciekawe jak przezimują rośliny w przechowalni
Ja już chcę