Skąd zamawiacie nasiona na większą ilość?

Warzywa w gruncie i pod osłonami.
ODPOWIEDZ
Verbali
200p
200p
Od: 26 sty 2013, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Skąd zamawiacie nasiona na większą ilość?

Post »

Witam! Od kilku dni przymierzam się do zakupu nasion przez internet porobiłem sobie takie tabele co ile i jakiej odmiany mam kupić na stronie http://www.ogrodniczy.eu jednak że dziś rano wchodzę patrzę a ta strona nie działa? Wie może ktoś o co chodzi? Korzystał może ktoś z usług tej strony?
Patricia
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 22 paź 2008, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Skąd zamawiacie nasiona na większą ilość?

Post »

Ja wielokrotnie korzystałam z usług tego sklepu internetowego. Na ogół byłam bardzo zadowolona-mieli bardzo duży wybór nasion wszelkich warzyw i kwiatów. Minusem jest to, że czasem zamienili firmę z nasionami, tzn. gdy chciałam np. nasiona astrów firmy X, bo bardziej mi się podobały na obrazku :oops: to czasem dostawałam astry, ten sam kolor ale innej firmy. To samo było z nasionami warzyw. Myślę, że po prostu skończył im się asortyment danej firmy i dawali wówczas zastępczy. W zeszłym roku dostałam od nich dużo gratisów :D Kupuję w tym sklepie od chyba 6 czy może nawet 7 lat. Czasem tylko zamówienie długo szło, tzn. nawet miesiąc, ale zawsze przychodziło. Na ogół zamawiałam nasiona w styczniu-lutym, ale coś mnie ostatnio podkusiło i zamówiłam już w listopadzie lub grudniu. Widzę, że dobrze zrobiłam. Którego razu zajrzałam tam z czystej ciekawości i w ogóle wielu nasion nie było, co było wcześniej nie do pomyślenia. Może mają jakieś kłopoty albo problemy ze sklepem internetowym. Ja od lat korzystam z ich usług i nie mogę złego słowa powiedzieć
x-p-o
ZBANOWANY
Od: 16 lut 2011, o 19:24

Post »

Verbali
200p
200p
Od: 26 sty 2013, o 16:09

Post »

forumowicz ciekawa stronka nie powiem że nie;), ale mało tu dyń arbuzów kawonów czy tykw to w ogóle nie ma a nich mi najbardziej zależy;]
przemek1136
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2008, o 18:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jeżeli interesują cię tykwy lub dynie to może warto prześledzić stronę http://www.luty.linuxpl.info W ofercie mają nasiona HILD Samen.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uprawy WARZYWNICZE”