Witaj Małgosiu- czytałam że jednak sanday Fraise zagości w Twoim ogrodzie- naprawdę ją polecam.
Cann już nie mam pozbyłam się ze względu na przechowywanie . Co do hiacyntów to też sporo wymarzło - ale dałaś mi do myślenia z teraźniejszym zakupem .
W przyszłym tygodniu ma być ocieplenie i deszcz więc ziemia będzie miękka - może warto spróbować
Ilonko , pewnie że się znajdzie ale już nie wiele- chyba że będę cały czas pokazywać to samo

Elu wiem że to Był Twój sikor - muszę przyznać że takiego gatunku jeszcze nie spotkałam

Elu wysłałam Ci PW- nie wiem czy możesz odczytac ale jezeli masz problemy to wejdź w wątek ilony - tam podała link do naszej łódzkiej szkółki - jest spory wybór hortensji.Zapomniałam w ogole o nich ,a przecież moje pierwsze hortensje pochodzą właśnie od nich
Iwonka to Gipsy Queen - piękny łososiowy kolorek
Witaj Bogusiu- Dziękuje za pochwały - jestem z Wami od 2009 roku- oglądając Wasze ogrody przysłowiowa kopara mi opadała. Wątek założyłam spontanicznie i czy dobrze zrobiłam to nie wiem bo do tej pory mam "dołki" jak oglądam te Wasze cudeńka
Ewa - czekam z niecierpliwością na zdjęcia hiacyntów i nie tylko ( Bo przecież zamówiłaś roślin od groma)
Aguś - wyglądają pięknie właśnie się zastanawiam nad domówieniem
Halinko - wysiałam powojniki ale jak weszłam w ten watek to już wiem ,że raczej nic z nich nie będzie .Jakie odmiany padły Tobie na uwiąd _ - jeszcze nie zamówiłam - czekam na opinie czy te odmiany są ok? - muszę poczytać o tym uwiądzie

Agatko- byłam dziś w kaufie i widziałam hiacynty ale jakieś takie strasznie powyciągane i nie kupiłam
To podobno trzmielpomidorzanka pisze: Ta pszczółka, czy bączek na kwiatuszku jest rozczulająca, świetnie ją uchwyciłaś.
No dobra, mój stary twierdzi że to bąk!!!