Mam pytanie czy moje 2-miesięczne pnącza winobluszczu są normalne?
Ponieważ wydają mi się jakieś liche, a nie mam doświadczenia przy tej roślinie...
I przepraszam za jakośc zdjęcia...
Z góry dziękuję za odpowiedzi... : )

on po mału startuje/w gruncie również.Twój jest ok.Podlewaj z umiarem dużo światła i trzymaj do wsadzenia po ostatnich przymrozkach.Możesz porozsadzać z czasem jak się już lepiej ukorzenią.Będzie lepiej i łatwiej potem w rozsadzaniu, bo będziesz miał pojedyncze sztuki.
 on po mału startuje/w gruncie również.Twój jest ok.Podlewaj z umiarem dużo światła i trzymaj do wsadzenia po ostatnich przymrozkach.Możesz porozsadzać z czasem jak się już lepiej ukorzenią.Będzie lepiej i łatwiej potem w rozsadzaniu, bo będziesz miał pojedyncze sztuki.
 Czy mógłbyś mi polecić jakiś dobry nawóz (cena nie gra roli) do winogron??? Będę wdzięczny za pomoc
 Czy mógłbyś mi polecić jakiś dobry nawóz (cena nie gra roli) do winogron??? Będę wdzięczny za pomoc 
U mnie rośnie w gliniastej ziemi i na szczęście przebarwia się ładnierobertP2 pisze: w ciężkiej lepiej rośnie,ale czasem o przebarwieniu można pomarzyć ,liście spadają ścięte przez mróz zielone lub lekko czerwonawe.
 .
 .
 .
 .