Ogród Azy. cz3
Re: Ogród Azy. cz3
Jak pięknie wokół Ciebie Olgo:) Widoki jak z bajkowej krainy.
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To ostatnie zdjęcie to nie mój dom tylko klasztor Albertynów z widokiem na stok Kasprowego Wierchu. Dzisiaj pada deszcz i jest mglisto więc jeszcze wczorajsze widoczki.

OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- Aza
W nocy miałam 18 stopni mrozu za to rano było nieco słońca. Była koleżanka z malamutem Mańkiem,ale psy nie chciały pozować. Dwa pierwsze zdjęcia robiła Martyna i jestem na nich z psami.

Potem byłam na nartach na Nosalu zjechałam 5 razy, ale pogoda już nie była słoneczna, teraz palę w piecu i buszuję po forum.

Potem byłam na nartach na Nosalu zjechałam 5 razy, ale pogoda już nie była słoneczna, teraz palę w piecu i buszuję po forum.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
Ojjjjejjjj już sobie wyobrażam jak musi być zimno w domku bez dokładania do ognia.
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Byłam kiedyś z koleżanką na spacerze w górach z jej malamutami.
Na zawsze zapamiętam jak te psy cieszyły się i szalały w śniegu.
Na zawsze zapamiętam jak te psy cieszyły się i szalały w śniegu.

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mariolka , bo to psy na mróz , na zimne tereny .
Diabli mnie biorą jak widzę te psiaki zmordowane upałem wyprowadzane na ''spacer'' w czasie upałów w godzinach południowych , do tego jeszcze po chodniku
Olgo , Twoje psiaki i koleżanki mają raj
W górach jest inny klimat , bardziej im odpowiadający , tutaj mogą być szczęśliwe. 

Olgo , Twoje psiaki i koleżanki mają raj

- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Tadek wiem, koleżanka mieszkała w Szklarskiej Porębie a jej psy uwielbiały śnieg.
W ogóle to fajna rasa, ale faktycznie nie do miasta, nie do ciepłego klimatu.
Gdybym mieszkała w innym rejonie to pewnie bym się skusiła na malamuta, są po prostu wspaniałe.
W ogóle to fajna rasa, ale faktycznie nie do miasta, nie do ciepłego klimatu.
Gdybym mieszkała w innym rejonie to pewnie bym się skusiła na malamuta, są po prostu wspaniałe.
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Olgo- coś ospale te malamuty stoją w śniegu,chyba czekają na chłód dzisiejszej nocy?
- Aza
Ewo mimo słońca było tak zimno że mój aparat nie robił ostrych zdjęć w ruchu, tylko jak psy stały to zdjęcia wychodziły jakie takie. Martyna ma wprawdzie lustrzankę, lecz jej nie wzięła.( Jest zbyt zaaferowana szczeniakami, cztery tygodnie temu urodziły się cztery córeczki Maniusia- malamuta.)
-- So 26 sty 2013 18:42 --
Mariolo co do wspaniałości malamutów to wspaniale przekopują ogród nie zawsze w tym miejscu w którym Ty byś to zrobiła.
-- So 26 sty 2013 18:42 --
Mariolo co do wspaniałości malamutów to wspaniale przekopują ogród nie zawsze w tym miejscu w którym Ty byś to zrobiła.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Olgo piękne te Twoje pieski , cudne zdjęcia .

malownicza zima na niebieskim tle nieba

malownicza zima na niebieskim tle nieba

- Ellaa
- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Kontakt:
Witaj Olu
Dawno nie zaglądałam, a tu takie piękne, zimowe górskie pejzaże serwujesz....jak ja kocham góry, w ubiegłym roku znów tam wpadłam latem na kilka dni....mogę tak co roku, ale zimą byłam tylko raz czy dwa i nie trafiłam na taka pogodę, która zapewniałaby takie wizualne wrażenia, a przecież zima w górach jest zachwycająca....szkoda, że mi się nie udało, może kiedyś będą miała więcej szczęścia. Tymczasem sycę oczy Twoimi zdjęciami

Dawno nie zaglądałam, a tu takie piękne, zimowe górskie pejzaże serwujesz....jak ja kocham góry, w ubiegłym roku znów tam wpadłam latem na kilka dni....mogę tak co roku, ale zimą byłam tylko raz czy dwa i nie trafiłam na taka pogodę, która zapewniałaby takie wizualne wrażenia, a przecież zima w górach jest zachwycająca....szkoda, że mi się nie udało, może kiedyś będą miała więcej szczęścia. Tymczasem sycę oczy Twoimi zdjęciami

- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj jak dawno nie byłam u Ciebie gdzieś mi się zagubiłaś
Ale teraz oglądam piękne widoki gór zasypanych śniegiem i myślami jestem tam u Ciebie jak byłam kiedyś też były takie widoczki więc wracam do wspomnień a psinki cudowne 

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- zwkwiat
- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Witaj Olgo w nowym roku, tatrzańskie świerki nie mają sobie równych, jak one mi się podobają tak maźnięte kleksem śniegu który u
Ciebie jeszcze leży a u nas pozostało po nim wspomnienie.
Ciebie jeszcze leży a u nas pozostało po nim wspomnienie.
- Aza
Aniu miło że mnie odwiedziłaś.
Geniu ten widoczek najbardziej Ci się podobał?
Ellaa przeglądałam Twoją ofertę nadwyżek, interesująca , ale u mnie właśnie zaczęła się prawdziwa zima sypał cały dzień śnieg ,a na Kasprowym mgła wiatr i -10. W zasadzie to dopiero w maju jest prawdziwa wiosna jak coś jeszcze do tego czasu u Ciebie będzie to się zgłoszę.
anabyko dzięki za odwiedziny.
Elle Belle dziś zrobił się straszny śnieg.
Zosiu śniegi dopiero się zaczynają.
Byłam dziś na Kasprowym, straszne warunki, zaspy, sypiący śnieg mgła i wiatr. Dwa razy zjechałam na Gąsienicową w bardzo złym stylu, w końcu wróciłam kolejką kompromitacja , ale pomimo że się źle czułam uszłam z życiem, ktoś podobno skutecznie zasłabł na Kasprowym dzisiaj. Teraz się poprawia pogoda lecz jest już ciemno.
Geniu ten widoczek najbardziej Ci się podobał?
Ellaa przeglądałam Twoją ofertę nadwyżek, interesująca , ale u mnie właśnie zaczęła się prawdziwa zima sypał cały dzień śnieg ,a na Kasprowym mgła wiatr i -10. W zasadzie to dopiero w maju jest prawdziwa wiosna jak coś jeszcze do tego czasu u Ciebie będzie to się zgłoszę.
anabyko dzięki za odwiedziny.
Elle Belle dziś zrobił się straszny śnieg.
Zosiu śniegi dopiero się zaczynają.
Byłam dziś na Kasprowym, straszne warunki, zaspy, sypiący śnieg mgła i wiatr. Dwa razy zjechałam na Gąsienicową w bardzo złym stylu, w końcu wróciłam kolejką kompromitacja , ale pomimo że się źle czułam uszłam z życiem, ktoś podobno skutecznie zasłabł na Kasprowym dzisiaj. Teraz się poprawia pogoda lecz jest już ciemno.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy