W niralowym ogródku.
Re: W niralowym ogródku.
Anabuko, Kasia ma rękę do roślinek, a jak co było? Ja pierw miałam wątek z doniczkowcami, bo działkę mam dopiero nieco ponad rok.
- nirali
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Drodzy mili Goście ciesze się z waszych odwiedzin że mimo mojej chwilowej nieobecności
Moje zaangażowanie w zdobyciu zimowych zdjęć przełożyło się na ostrą grypę i anginę
ale że domownicy o szlafroczku nic nie wiedzieli to opieka była jak ***** hotelu
Jednak samo leżenie do przyjemności nie mogę zaliczyć,żebym mogła choć książkę poczytać a tu nic a nic nie dało rady
Aniu z zakładaniem wątków to różnie bywa,jedni rejestrując się zaraz potem zakładają wątki, inni zaś ciut odkładają to w czasie by poznać bardziej forum a przy tym wprawić się w wstawianiu zdjęć. Myślę że jeśli masz swój kawałeczek zieleni to załóż wątek i będzie nam przyjemnie Cię w nim odwiedzać. W razie trudności to zawsze są chętni do pomocy
A za oknem zima w pełni! Masa śniegu do odśnieżania!

Sobie rosły do pewnego czasu: 'Warszawska Nike' ,'Daniel Deronda', 'Kiri Te Kanawa'-dzielnie się trzyma i ładnie rozrasta, 'Teshio', 'Dzieci Warsaszawy', 'Kacper'-on jako pierwszy padł
Z wielu moich clemków zostało mi tylko 8 sztuk ...oby one się pięknie rozrastały

Moje zaangażowanie w zdobyciu zimowych zdjęć przełożyło się na ostrą grypę i anginę

Aniu z zakładaniem wątków to różnie bywa,jedni rejestrując się zaraz potem zakładają wątki, inni zaś ciut odkładają to w czasie by poznać bardziej forum a przy tym wprawić się w wstawianiu zdjęć. Myślę że jeśli masz swój kawałeczek zieleni to załóż wątek i będzie nam przyjemnie Cię w nim odwiedzać. W razie trudności to zawsze są chętni do pomocy

A za oknem zima w pełni! Masa śniegu do odśnieżania!

Sobie rosły do pewnego czasu: 'Warszawska Nike' ,'Daniel Deronda', 'Kiri Te Kanawa'-dzielnie się trzyma i ładnie rozrasta, 'Teshio', 'Dzieci Warsaszawy', 'Kacper'-on jako pierwszy padł

Z wielu moich clemków zostało mi tylko 8 sztuk ...oby one się pięknie rozrastały

- MonaeS
- Od: 22 mar 2010, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mnie w twoim ogrodzie zauroczyly "Dzieci Warszawy".Niestety nie mogłam ich dostać,ale być może w tym roku będą już kwitły u mnie.
Kasiu czy te zdjęcia były robione też metodą "szlafroczkową"
Piękną mamy zimę, ale proszę cię bądz rozsądna, bo przez szybę też da się robić zdjęcia. U mnie wymaga to trudu, bo muszę znazleżc czysty fragment szyby, jaki zostawił mój szalony kot Rudy.Życzę powrotu do zdrowia 
Kasiu czy te zdjęcia były robione też metodą "szlafroczkową"

- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Kasiu mam nadzieję że to dzisiejsze wyjście nie było już w szlafroczku tylko w ciepłym ubranku?!
U mnie niestety widoki śnieżne są bardzo podobne, niestety w większości to ja muszę odśnieżać
Dobrze że choróbsko Ci odpuściło i także liczę na spotkanie. A do Reni zaraz spróbuję napisać jeszcze raz nie wiem czemu nie dostała ode mnie maila?
U mnie niestety widoki śnieżne są bardzo podobne, niestety w większości to ja muszę odśnieżać

Dobrze że choróbsko Ci odpuściło i także liczę na spotkanie. A do Reni zaraz spróbuję napisać jeszcze raz nie wiem czemu nie dostała ode mnie maila?

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Kasiu ależ czarujesz tymi cudnymi clematisami, ciekawa jestem jak przetrwają zimę te wszystkie wielkokwiatowe.... oby ładnie......
Mam nadzieję, że już zdrówko wróciło
Mam nadzieję, że już zdrówko wróciło

- MonaeS
Proszę siostro! Proszę się odzywać, czyżby twoj internet zasypało?
Jak twoje zdrowie i samopoczucie? Odbiór.
Jak twoje zdrowie i samopoczucie? Odbiór.
- nirali
Agnieszko,Iwonko,Aniu już ze zdrówkiem lepiej -dziękuję
Dzisiaj musiałam w końcu wypełznąć na dwór coby nieco otrząsnąć rośliny ze śniegu bo powyginane strasznie i szkoda byłoby gdyby jakaś moja ulubiona kulka złamała swoją nóżkę.
Clematisów nic nie okrywałam ale mają ładną kołderkę śnieżną więc mam nadzieję że im to wystarczy.
Iwonko podobno już kontakt złapałyście więc czaruj Renię by dołączyła do naszego forumowego grona
Aniu dzionek coraz dłuższy i słoneczkiem coraz więcej mogę się cieszyć więc jest z każdym dniem bliżej mojej ulubionej pory roku-czyli lata
Niestety mimo że dziś słonko ostro świeciło to i chyba ostrzejszy mróz się szykuje!
Aniu jutro czwarta sobota więc my z Renią wyjeżdzamy....może się i ty wybierzesz?

Clematisów nic nie okrywałam ale mają ładną kołderkę śnieżną więc mam nadzieję że im to wystarczy.
Iwonko podobno już kontakt złapałyście więc czaruj Renię by dołączyła do naszego forumowego grona

Aniu dzionek coraz dłuższy i słoneczkiem coraz więcej mogę się cieszyć więc jest z każdym dniem bliżej mojej ulubionej pory roku-czyli lata

Aniu jutro czwarta sobota więc my z Renią wyjeżdzamy....może się i ty wybierzesz?
- MonaeS
O jak dobrze, ze jesteś już zdrowa. Niestety jestem w sobotę zajeta, przypomnij mi za miesiąc i bedzie też cieplej.
Pozdrów Renię. Polecam się pamięci.
Pozdrów Renię. Polecam się pamięci.
- nirali
- MonaeS
Ale dałaś czadu.Takie kolory, takie kształty, takie piękności. Teraz wiem, ze wróciłaś do zdrowia. 

- nirali
Hahaha wróciłam do zdrowia tylko na jak długo?!
Szkoda że mnie nie widziałaś jak otrząsałam rośliny ze śniegu łażąc po kolana i więcej w śniegowych zaspach, oczywiście przemarzłam
Kolorki takie podlazły w kolejkę bo muszę ciut porządku na dyskach zrobić coby na ten rok miejsca mieć
Jutro planuję ciut zimowych popstrykać bo na Twoje widoczki nie mogę się napatrzeć
Szkoda że mnie nie widziałaś jak otrząsałam rośliny ze śniegu łażąc po kolana i więcej w śniegowych zaspach, oczywiście przemarzłam

Kolorki takie podlazły w kolejkę bo muszę ciut porządku na dyskach zrobić coby na ten rok miejsca mieć

Jutro planuję ciut zimowych popstrykać bo na Twoje widoczki nie mogę się napatrzeć

- MonaeS
Dziewczyno kiedy ty nabierzesz rozsądku.
Dopiero tydzień temu miałaś "szlafroczkowe" kłopoty i już dzisiaj poprawiasz je trzepaniem śniegu?
Mnie tak urzekło nienaruszone pole błyszczącego śniegu, że nie myślę wychodzić i robić "balagan" w ogrodzie. Wierzę, że drzewa są elastyczne i jeszcze dwa dni wytrzymają.Od poniedzialku będzie odwilż.

Mnie tak urzekło nienaruszone pole błyszczącego śniegu, że nie myślę wychodzić i robić "balagan" w ogrodzie. Wierzę, że drzewa są elastyczne i jeszcze dwa dni wytrzymają.Od poniedzialku będzie odwilż.
- nirali

Teraz trudne dni dla mojego psiaka bo nóżki krótkie a śniegu sporo a na dodatek nie jest on zbity więc psiak im dalej chce biegnąć tym głębiej się zapada....widok świetny

Aniu a odwilż to już ta wiosenna?
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Kasiu u mnie mniej śniegu za to więcej lodu
Clematisy piękne, w ubiegłym roku zachorowałam na wielką kolekcję i myślę czy wszystkie przetrwają zimę.
Clematisy piękne, w ubiegłym roku zachorowałam na wielką kolekcję i myślę czy wszystkie przetrwają zimę.

- nirali