Mireczko- mam koło siebie pewną mała giełdę i kiedyś jak kupowałam jakiegoś kwiatka to zapytałam o zamiokulkasa -, Pani mnie poinformowała ,że są co najmniej dwie odmiany jeden który rośnie wolno i nie ma zbyt grubych pędów i drugi który rośnie szybko i ma bardzo grube pędy (Ona miała ponoć ten drugi) Nie wiem czy faktycznie tak jest ,ale widziałam takie o grubych pędachi mojemu naprawdę dużo brakuje aby takie rozmiary osiągnąć - Jak się ociepli to pójdę i sobie kupie
Aniu Witaj na mojej działce

, w tym roku mam zamiar sporo podgonić z "ogrodem " ale czy się uda to ............ Wiem ze Ty tez w tym roku będziesz miała pole do popisu. Trzymam kciuki
Asiu - czyli wychodzi że moja wina - no cóż ,widać jednak ,ze bulwy już się na tyle rozrosły gdyż poszedł już w pędy
Agata - byle nie gawrony - bo tych nie lubię.
Marysiu - no właśnie , ja też chciałam je obserwować i móc zdjęcie zrobić a one nie przylatują. Tracę powoli nadzieje
Tereniu - Ja Ciebie już poznałam z awatarka

, czy na zlocie w Sulejowie będziesz? bo ja najprawdopodobniej wyruszę na spotkanie z forumkami
Ewuniu u mojej sąsiadki jest też ogromna ,ale jest przepiękna

- właśnie ta ciemno zielona - może pójdę i zdjęcie zrobię jak pozwoli. Proszę pokaż swoją u mnie
Kochani wchodzę w Wasze wątki i widzę żywe wątki pełne kwiatów, a u mnie tak mało kolorowo

Znalazłam jeszcze jakieś tam zdjęcia starych krokusików ( zeszła zima niestety wszystkie wymroziła

),wiec podzielę się z Wami - tęsknie za tymi widokami i mam nadzieje ,że wiosna przyjdzie dużo wcześniej,aby napawać oczka takimi kolorkami

Pozdrawiam. Ewa