Wiola zapewne się cieszy, bo miejsce na astraki będzie. Mammillaria i Parodia super, lobivie przyszłościowe. Szkoda, że Piotrek ma inne upodobania, bo mi do Niego wcale nie daleko
  Wiola zapewne się cieszy, bo miejsce na astraki będzie. Mammillaria i Parodia super, lobivie przyszłościowe. Szkoda, że Piotrek ma inne upodobania, bo mi do Niego wcale nie daleko  

No i oczywiście wszystkie są piękna
  No i oczywiście wszystkie są piękna  

to biegam z aparatem po całym domu a efekt i tak kiepski.
 to biegam z aparatem po całym domu a efekt i tak kiepski.  , ale słowo się rzeklo, kobyłka u płota, następnym razem chyba nie bedę już miała wstępu na balkon
, ale słowo się rzeklo, kobyłka u płota, następnym razem chyba nie bedę już miała wstępu na balkon 

...mogłem nie dawać, mogłem nie dawaćnyskadu pisze: ...Piotr jak to przeczyta to będzie sobie pluł w brodę: mogłem nie dawać, mogłem nie dawać, ale słowo się rzeklo, kobyłka u płota, następnym razem chyba nie bedę już miała wstępu na balkon
 ...Aga nie ma nic za darmo.
 ...Aga nie ma nic za darmo.

Słabo patrzyłeś.chromat napisał(a):
Ta parodia ma ciekawe ciernietakiej nie wiedziałem nigdy

Piękne
 Piękne Pozdrawiam Kasia.
 Pozdrawiam Kasia.
 chyba Ci odpadnie kawałek w niedługim czasie.
 chyba Ci odpadnie kawałek w niedługim czasie.