Witaj
przejrzałam na razie w expresie Twój wątek i widzę, że jesteś wilbicielką funkii. Czy ...marmelade rośnie duża?
Jak długo zagospodarowywaliście działkę? Domek chyba powstał ekspresowo? Bardzo wszystko pięknie się zapowiada
Witaj Aniu. Piękną masz działkę i hosty pięknie Ci rosną, też któregoś roku zachorowałam na nie z tym ,że mi już przeszło.
Lilie przecudne - właśnie wczoraj zamówiłam 11 odmian
Aniu teraz jeszcze dokładniej widać jak masz pięknie, wszystkie zdjęcia się otwierają już . Najcudniejsze Twoje z kotem wcześniej nie mogłam go zobaczyć, pozdrawiam
lulkciu---Domek tak wcale expresowo nie powstał,małymi kroczkami przez 3 lata
Tak samo działeczka,roślinki,wciąż dosadzam,przesadzam,zmieniam ,dokupuję
Aniu , trudno powiedzieć jakie to odmiany liliowców, jest ich tysiące.
Tutaj masz wszystkie wątki w temacie liliowce. Jak jeszcze na dobre nie zachorowałaś na tę chorobę to gwarantuję , że wpadniesz po uszy. http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 72&start=0
Przyszłam z rewizytą i jestem pod ogromnym wrażeniem wszystko mi się podoba i domek i kotek ,ale najbardziej hosty ...to moja wielka miłość a ta mnogość gatunków jest imponująca
Będę częstym gościem a przy okazji oznaczę swoje nn Dziękuję za miłe doznania wzrokowe
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę
tade k--- liliowiec Mildred Mitchell jest prześliczny
Eukomisy też,ja mam tylko Eucomis bicolor
Ech widzę też masz Hibiskusa bagiennego i to chyba taki sam kolor jak mój, ,,ja swój kupiłam na dniach zieleni, w Rejowcu,,,tam w czerwcu jest spory kiermasz kwiatowy ,,Czy on Ci już zimował,a jak tak ,to jak się sprawował
Masz piękną różę taką pomarańczową na 8 str.Wszystkie są ładne, ale ta najpiękniejsza
Anuś Dokładnych namiarów nie jestem z stanie Ci podać...
Jadąc z Lublina do Hrubieszowa po drodze przed Chełmem wstępuję do Szkółki tej większej po prawej stronie (z Szosy ją widać)... z pustymi rekami z niej nie wychodzę.
w Chełmie wstępuję do siostry bo mieszkam jeszcze dalej za Hrubieszowem.