Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- E@K66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Hej Małgosiu ,witam cię piątkowo ,dziś już weekend 

- kasia126126
- 1000p
- Od: 8 cze 2010, o 18:21
Witaj Gosiuniu
Może kawki? 

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Jolu,ja też mam dwa kundelki,Melcia przywiezina aż z Tuszyna ja byłma po towar za złotówke,A Tosię przywiózł M z pracy,bo ktos przejazdem ją wyrzucił,błąkała się głodna,spała w oborze z bykami,karmiła się ich odchodami.Teraz panienka pierwsza klasa,ale rok trwało zanim nabrała zaufania,chociaz do końca nie zachowuje się jak Melcia,co jest z nami od szczeniaka.
Lucy,królowo zasiewów warzywnych witaj.Mnie tam nic nie świerzbi,bo sieję tylko bezposrednio do gruntu w tym roku.Na razie tak soboe tłumaczę.
Jagodo,dziękuję.Boję się,że przez te pochwały w tym roku mi nie wyjdą.W sezonie na rynku dokupię begonie zwisające trąbkowe,co naprawdę tworzą cudowną kępę,bo z mojej cebuli raczej nic nie będzie,jest miękka.
Ewuś,a ty pewnie przed praca już klikałas.Ja tez nie śpię od trzeciej,bo Tosia obudziła mnie za potrzeba ,a jak wybije się ze snu to juz kaplica do rana.
Kasiu,kawka w twoim towarzystwie zawsze chętnie.

Lucy,królowo zasiewów warzywnych witaj.Mnie tam nic nie świerzbi,bo sieję tylko bezposrednio do gruntu w tym roku.Na razie tak soboe tłumaczę.

Jagodo,dziękuję.Boję się,że przez te pochwały w tym roku mi nie wyjdą.W sezonie na rynku dokupię begonie zwisające trąbkowe,co naprawdę tworzą cudowną kępę,bo z mojej cebuli raczej nic nie będzie,jest miękka.
Ewuś,a ty pewnie przed praca już klikałas.Ja tez nie śpię od trzeciej,bo Tosia obudziła mnie za potrzeba ,a jak wybije się ze snu to juz kaplica do rana.
Kasiu,kawka w twoim towarzystwie zawsze chętnie.

- malgocha1960
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Dzień dobry Gosiu
Ale przymroziło co?

Ale przymroziło co?
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A jak tam spanie?
- malgocha1960
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Te sppkojnie możesz brać, a po jakimś czasie okaże się, że ich nie potrzebujesz. Co niestety nie oznacza, że bezsenność za jakiś czas może wrócić... Ja tak mam. Obecnie świetnie na mój sen działa spacer z Okamim około 22.30. Polecam Ci tę naturalną metodę, tym bardziej, że masz z kim wyjść 

Gosiu, witam przy piątku, w dodatku słonecznym, co od wielu dni nie miało miejsca...
Piękny pokaz... oczywiście hortensje najbardziej ujmują za serce, ale tym razem chciałam Cię podpytać o fuksje, których kilka zamówiłam u Adriana... Czy one są podatne na jakieś choroby? Wiem, że wolą półcień i lubią regularne dokarmianie... coś jeszcze powinnam wiedzieć?
Pozdrawiam ciepło i cieszę się, że śpisz lepiej
Piękny pokaz... oczywiście hortensje najbardziej ujmują za serce, ale tym razem chciałam Cię podpytać o fuksje, których kilka zamówiłam u Adriana... Czy one są podatne na jakieś choroby? Wiem, że wolą półcień i lubią regularne dokarmianie... coś jeszcze powinnam wiedzieć?
Pozdrawiam ciepło i cieszę się, że śpisz lepiej

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Małgoś ile masz krzaczków hortensji...... widzę je posadzone po różnych zakątkach ogrodu, chyba sporo się nazbierało??? Przepięknie wyglądają, strasznie je lubię
Fuksji też masz mnóstwo i wszystkie takie rozrośnięte i ukwiecone..... piękne

Fuksji też masz mnóstwo i wszystkie takie rozrośnięte i ukwiecone..... piękne

- malgocha1960
Aniu,musze dokupic sobie te tabletki,bo na styczeń sa w promocji,a dziele sie z synem nimi,bo ma to samo co ja.Musze wypróbować jeszcze spacer wieczorny dopóki jest snieg,bo moja ulica jest nieoświetlona i mozna sobie wieczorem zęby wybic/wystarczy mi paradontoza/.
Aguś,fuksji mam sporo.W pierwszym roku nie przechowała mi się zadna,a przez nastepne 2 lata nie miałam wiekszych strat.Wiosna, w sezonie i jesienia jak je obcinam pryszcze topsinem tak jak wiekszość doniczkowych,nawet begonie.Tak mi polecił taki facet ze szkółki niedaleko nas i tak robie.Wiosna jak wynosze do zahartowania na wierzch sypie oczywiści osmocote i dosypuje ziemi,bo przez sezon sie wypłucze sporo.Jesienia dostałam patyki pieknych fuksji o cieniowanych liściach od Bozenki Babopielki,ale nie przyjęły mi sie.Musze wiosna uśmiechnąc się o nie.

Aguś,fuksji mam sporo.W pierwszym roku nie przechowała mi się zadna,a przez nastepne 2 lata nie miałam wiekszych strat.Wiosna, w sezonie i jesienia jak je obcinam pryszcze topsinem tak jak wiekszość doniczkowych,nawet begonie.Tak mi polecił taki facet ze szkółki niedaleko nas i tak robie.Wiosna jak wynosze do zahartowania na wierzch sypie oczywiści osmocote i dosypuje ziemi,bo przez sezon sie wypłucze sporo.Jesienia dostałam patyki pieknych fuksji o cieniowanych liściach od Bozenki Babopielki,ale nie przyjęły mi sie.Musze wiosna uśmiechnąc się o nie.

- malgocha1960
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Gosiu ...witaj Kochana
...surfujesz po necie za czymś ciekawym ? Wiesz , nie mogę się napatrzeć na Twoje hortensje ...ja mam tylko ogrodowe i dwie bukietowe .
Powiedz , proszę , czy ten krzew z fioletowymi wiechami kwiatów , to budleja , czy też co innego ...jest śliczny .
Pozdrawiam Cię serdecznie
.

Powiedz , proszę , czy ten krzew z fioletowymi wiechami kwiatów , to budleja , czy też co innego ...jest śliczny .
Pozdrawiam Cię serdecznie

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Witaj Małgosiu... Obrazki z lata takie energetyczne... Już się doczekać nie mogę, kiedy będzie ciepło...
A Fuksje, to moje ulubione rośliny doniczkowe, mam je już kilkanaście lat... Często szukam chętnych na młode, bo szkoda mi każdej ułamanej gałązki... Może latem się wymienimy kolorami...?
Pozdrawiam serdecznie...
A Fuksje, to moje ulubione rośliny doniczkowe, mam je już kilkanaście lat... Często szukam chętnych na młode, bo szkoda mi każdej ułamanej gałązki... Może latem się wymienimy kolorami...?
Pozdrawiam serdecznie...

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Małgosiu , tak z niemocy spania zasypałaś wątek fotkami
No i tak trzymaj , wstawiaj . I nie narzekaj ,że słabo Ci rosną kwiatuchy. Jak widać , wszystko śliczniutkie.
Nie wiem jak patrzyłem do tej pory , ale nie widziałem , że za ogrodzeniem masz taki ładny lasek brzozowy.
Darmowe tło dla ogrodu i cień. Chyba , że od północy to nie robi cienia. Ale widok miodzio.

No i tak trzymaj , wstawiaj . I nie narzekaj ,że słabo Ci rosną kwiatuchy. Jak widać , wszystko śliczniutkie.

Nie wiem jak patrzyłem do tej pory , ale nie widziałem , że za ogrodzeniem masz taki ładny lasek brzozowy.

Darmowe tło dla ogrodu i cień. Chyba , że od północy to nie robi cienia. Ale widok miodzio.