Domowe Kasi

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
grazia72
500p
500p
Od: 24 maja 2010, o 14:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Domowe Kasi

Post »

Ładny mi piesek ;:224 psisko wielkie, ale patrzy przyjaźnie ;:173
Dobrze tak móc sobie kwiatki w pracy hodować ;:108 a jeszcze jak tak ładnie wyglądają ;:63
Pozdrawiam Grażyna
Wszystko co mam
Awatar użytkownika
agnieszka_
1000p
1000p
Od: 21 gru 2012, o 18:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Psa masz cudownego , to chyba najlepsze psy pod słońcem , uwielbiam je ;:167
Ach tak się na niego zapatrzyłam , że aż nie przyjrzałam się roślinie , no to jeszcze raz zaglądam na
eszynantusa marmurkowego
jest ładny , ja jakoś nie miałam ręki do niego , szybko mi padł :( (niestety jakoś się zraziłam od tamtej pory )
Awatar użytkownika
Dorotak
1000p
1000p
Od: 4 maja 2012, o 12:05

Post »

Kasiu pięknie zaczyna kwitnąc eszynantus ;:138
Piesek piekny wyjątkowo super się prezentuje na 1 zdjeciu widać że zadowolony z zimy ;:306
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Piesek cudny ;:215 widać że tak jak moja psinka lubi śnieg ;:215
Eszynantus śliczny ;:167
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
kasiuta74
500p
500p
Od: 1 sty 2012, o 21:21

Post »

Dorotak pisze:Kasiu pięknie zaczyna kwitnąc eszynantus ;:138
Piesek piekny wyjątkowo super się prezentuje na 1 zdjeciu widać że zadowolony z zimy ;:306
Dzięki :) .Oj tak... ona uwielbia zimowe spacery ja już trochę mniej :;230 . Na dłuższe będzie musiała poczekać do wiosny ;:306
Niunia1981 pisze:Piesek cudny ;:215 widać że tak jak moja psinka lubi śnieg ;:215
Eszynantus śliczny ;:167
Dzięki :) .Uwielbia się bawić w śniegu a ,że ja ciepłolubna to musi to robić sama ;:306
kasiuta74
500p
500p

Post »

Oj coś mi się pokasowało i jeszcze raz odpowiem :oops:
Nolinka pisze:Będą kwiatuszki :D mój już przekwitł. Piesio fajny - jakby go zobaczył mój kocurek, to od razu byłby na czubku najbliższego drzewa ;:306 Kotka się nie boi :D
Nolinko to dobrze ,że kotek ucieka :) Psy mu krzywdy nie zrobią .Moje kotki też przed obcymi psami zwiewają ;:306
grazia72 pisze:Ładny mi piesek ;:224 psisko wielkie, ale patrzy przyjaźnie ;:173
Dobrze tak móc sobie kwiatki w pracy hodować ;:108 a jeszcze jak tak ładnie wyglądają ;:63
Grażynko Bardzo przyjazny ale nie dla wszystkich.Jak pokocha to całym ;:167 a jak nie to ;:185 .
Kwiatuchy w pracy fajna sprawa bo spędza się tam kilka godzin dziennie :tan
agnieszka_ pisze:Psa masz cudownego , to chyba najlepsze psy pod słońcem , uwielbiam je ;:167
Ach tak się na niego zapatrzyłam , że aż nie przyjrzałam się roślinie , no to jeszcze raz zaglądam na
eszynantusa marmurkowego
jest ładny , ja jakoś nie miałam ręki do niego , szybko mi padł :( (niestety jakoś się zraziłam od tamtej pory )
Agmieszko nie zażaj się tak szybko :) .Może jakiś trefny egzemplasz Ci się trafil i dlatego padł ;:222 .Dziękuję w imieniu owczarki :)
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Najpierw pochwalę przeuroczy kącik kwiatowy. A twój storczyk pracusiowy ma ogromną ilość liści, to jest cudowne ,że nie zrzucił tych od spodu :wit
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Kasiu- z czerwca a konkretnie z 10 czerwca :tan
Sunia śliczniuchna, wygłaskaj ją proszę ode mnie, bo ja kocham wszystkie psiaki. ;:167
_aeschynantus_ marmurkowy pieknie Ci rośnie i jak widzę nawet kwitnie. Brawo ;:138
Mi on ogromnie się podoba, ale kiedy go raz kupiłam szybko wyprawiłam go do zielonego nieba. ;:145
Może kiedyś spróbuję jeszcze raz. ;:108
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
fiskomp
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 wrz 2010, o 21:22

Post »

:wit
Kasia rzeczywiście ten pracusiowy storczyk ma liści :shock: kolor kwiatów ładny (mnie to sie wszystkie kolory storczyków podobają)
Nieład pokojowy wcale nie jest bałaganem, dla mnie to ciekawe zbiorowisko zadbanych roślin. Carnosa miala ładny przyrtost u Ciebie, ja u swoich nie zauważam, okręcam tylko te wystajace pędy i zapinam klamerkami jak do storczyków (to pewie dlatego ;:306 ).
Owczarek śliczny ;:167 mam sentyment do tych psów, bo moja babcia takiego miała był wspaniałym i mądrym psem, dziadkowie nigdy już po jego odejściu nie zdecydowali się na inne zwierzę.
Zieloni podopieczni u Fiskomp'a
Pozdrawiam - Baśka :)
Awatar użytkownika
jolcia1212
500p
500p
Od: 8 gru 2009, o 21:45

Post »

:wit
Kasiu drugi storczyk bardzo mi sie podoba, ma bardzo ciekawe kwiatki. Jeśli dobrze policzyłam to ma po 9 listków po każdej stronie? ;:202
Nie dziwię się ze go kupiłaś, bo koło takiej rośliny trudno przejśc obojętnie.
Jeśli chodzi o zbiorową fotkę storczyków to biorę pierwszego z prawej i pierwszego z lewej ;:108
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

Cudny marmurkowy eszynantus ;)

Psiak zachwycony zimą ;:224
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
Awatar użytkownika
kasiuta74
500p
500p

Post »

Dziękuję kochane za odwiedziny ;:196
Filigranowa27 pisze:Najpierw pochwalę przeuroczy kącik kwiatowy. A twój storczyk pracusiowy ma ogromną ilość liści, to jest cudowne ,że nie zrzucił tych od spodu :wit
Patrycjo z listkami wszystko ok.a ma jeszcze 3 małe( również zdrowe) wystające z podłoża .Nie miałam storczusia z takimi liśćmi więc nie wiem czego się można po nim spodziewać.
Zzucają ze starości,przemoczone czy po prostu tak mają..?
elcia1974 pisze:Kasiu- z czerwca a konkretnie z 10 czerwca :tan
Sunia śliczniuchna, wygłaskaj ją proszę ode mnie, bo ja kocham wszystkie psiaki. ;:167
_aeschynantus_ marmurkowy pieknie Ci rośnie i jak widzę nawet kwitnie. Brawo ;:138
Mi on ogromnie się podoba, ale kiedy go raz kupiłam szybko wyprawiłam go do zielonego nieba. ;:145
Może kiedyś spróbuję jeszcze raz. ;:108
Elcia Ha..ha to ja starsza bo z 4-tego :tan .Suńcia wygłaskana i dziękujemy za pochwały. ._aeschynantus_ jak na razie rośnie i kwitnie pewnie mu miejscówka przypasowała.Ja to z kwiatkami robię do 2 razy sztuka a potem sobie odpuszczam.W ten sposób przekonałam się do storczyków bo pierwszy padł i oczywiście się zniechęciłam .Później spróbowałam z przecenkowym i ten żyje do dziś :tan .
fiskomp pisze::wit
Kasia rzeczywiście ten pracusiowy storczyk ma liści :shock: kolor kwiatów ładny (mnie to sie wszystkie kolory storczyków podobają)
Nieład pokojowy wcale nie jest bałaganem, dla mnie to ciekawe zbiorowisko zadbanych roślin. Carnosa miala ładny przyrtost u Ciebie, ja u swoich nie zauważam, okręcam tylko te wystajace pędy i zapinam klamerkami jak do storczyków (to pewie dlatego ;:306 ).
Owczarek śliczny ;:167 mam sentyment do tych psów, bo moja babcia takiego miała był wspaniałym i mądrym psem, dziadkowie nigdy już po jego odejściu nie zdecydowali się na inne zwierzę.
Basiu mnie też się podobają wszystkie storczykowe kolory :) . Ostatnio miałam chęć na żółtego a teraz może sobie jakąś ?krówkę? upoluję .Ten ?nieład? na zdjęciu to był tylko wycinkiem tego co działo się w pokoju ;:oj Po prostu nie mam szerokątnego obiektywu ;:306 .
Hoje też mam zamiar inaczej poprowadzić i też przypinać bo mi się plączą po innych kwiatach .
Owczareczkę mam prawie dwa lata i muszę powiedzieć ,że jestem z tej rasy bardzo zadowolona. Jest grzeczna, mądra i szybko się uczy. Pewnie dla Twoich dziadków to była duża strata ,że nie zdecydowali się na nowego pieska.U mnie psiaki były od kiedy pamiętam i nie wyobrażam sobie jak to jest bez psa.
jolcia1212 pisze::wit
Kasiu drugi storczyk bardzo mi sie podoba, ma bardzo ciekawe kwiatki. Jeśli dobrze policzyłam to ma po 9 listków po każdej stronie? ;:202
Nie dziwię się ze go kupiłaś, bo koło takiej rośliny trudno przejśc obojętnie.
Jeśli chodzi o zbiorową fotkę storczyków to biorę pierwszego z prawej i pierwszego z lewej ;:108
Jolciu bierz oba :) a mój M to by Ci wszystkie zapakował i pewnie jakieś gratiski powrzucał :;230
A tego ?pracowego? właśnie ze względu na te liście wzięłam bo takiego jeszcze nie miałam. Ma po 9 liści z każdej strony plus 3 malutkie na podłożu.
justus27 pisze:Cudny marmurkowy eszynantus ;)
Psiak zachwycony zimą ;:224
Justynko psisko chyba nawet woli zimę od lata bo w upały szybko się męczy .A w śniegu to może szaleć bez końca .
kasiuta74
500p
500p

Post »

:wit Piękne u mnie dziś ;:3
Oto nowy nabytek tym razem dla mamy :) .Z okazji Dnia Babci były tylko życzenia od chłopaków to dziś zawieziemy kwiatuszka :tan
Obrazek
Obrazek

A tak wygląda moja euphorbia milii nie bardzo rośnie ale non stop kwitniie
Obrazek

Kupiłam dziś doniczki i wieczorem będę rozsadzać rośliny z zestawu 3 w 1 :tan .
fiskomp
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 wrz 2010, o 21:22

Post »

Miłej pracy Kasiu, pokaż efekty.
Zieloni podopieczni u Fiskomp'a
Pozdrawiam - Baśka :)
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

dawno mnie nie było a u Ciebie TYLE piękności było ;:108 ;:63 liście większe niż dłoń i storczyk jak zdublowany tyle kwiatów miał ;:oj a jak hojka podrosła ;:63 o, i zwierzaki też były ;:215 powiedz mi, widzę, że masz skórzaną kanapę - jak mają się do tego pazurki kota? bo co do skakania kotów na parapety to oglądałam w jakimś programie, że wystarczy dla kota zrobić miejsce i on nie będzie się dalej pchał, bo kot to obserwator i lubi wyglądać przez okno i oglądać wszystko z wysokości ;:108 Aha, no i pieska musze obowiązkowo pochwalić, bo ja psy to niekoniecznie, ale owczarka to kiedyś chciałabym mieć ;:108 ale to jak własnego domu się dochrapię ;:306
elcia1974 pisze:Kasiu- z czerwca a konkretnie z 10 czerwca :tan

o to Ela zapamiętam ;:306 to data mego ślubu ;:306
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”