Dobrze tak móc sobie kwiatki w pracy hodować

jest ładny , ja jakoś nie miałam ręki do niego , szybko mi padłeszynantusa marmurkowego
DziękiDorotak pisze:Kasiu pięknie zaczyna kwitnąc eszynantus![]()
Piesek piekny wyjątkowo super się prezentuje na 1 zdjeciu widać że zadowolony z zimy
DziękiNiunia1981 pisze:Piesek cudnywidać że tak jak moja psinka lubi śnieg
![]()
Eszynantus śliczny
Nolinko to dobrze ,że kotek uciekaNolinka pisze:Będą kwiatuszkimój już przekwitł. Piesio fajny - jakby go zobaczył mój kocurek, to od razu byłby na czubku najbliższego drzewa
Kotka się nie boi
Grażynko Bardzo przyjazny ale nie dla wszystkich.Jak pokocha to całymgrazia72 pisze:Ładny mi piesekpsisko wielkie, ale patrzy przyjaźnie
![]()
Dobrze tak móc sobie kwiatki w pracy hodowaća jeszcze jak tak ładnie wyglądają
Agmieszko nie zażaj się tak szybkoagnieszka_ pisze:Psa masz cudownego , to chyba najlepsze psy pod słońcem , uwielbiam je![]()
Ach tak się na niego zapatrzyłam , że aż nie przyjrzałam się roślinie , no to jeszcze raz zaglądam najest ładny , ja jakoś nie miałam ręki do niego , szybko mi padłeszynantusa marmurkowego(niestety jakoś się zraziłam od tamtej pory )
Patrycjo z listkami wszystko ok.a ma jeszcze 3 małe( również zdrowe) wystające z podłoża .Nie miałam storczusia z takimi liśćmi więc nie wiem czego się można po nim spodziewać.Filigranowa27 pisze:Najpierw pochwalę przeuroczy kącik kwiatowy. A twój storczyk pracusiowy ma ogromną ilość liści, to jest cudowne ,że nie zrzucił tych od spodu
Elcia Ha..ha to ja starsza bo z 4-tegoelcia1974 pisze:Kasiu- z czerwca a konkretnie z 10 czerwca![]()
Sunia śliczniuchna, wygłaskaj ją proszę ode mnie, bo ja kocham wszystkie psiaki.![]()
_aeschynantus_ marmurkowy pieknie Ci rośnie i jak widzę nawet kwitnie. Brawo![]()
Mi on ogromnie się podoba, ale kiedy go raz kupiłam szybko wyprawiłam go do zielonego nieba.![]()
Może kiedyś spróbuję jeszcze raz.
Basiu mnie też się podobają wszystkie storczykowe koloryfiskomp pisze:![]()
Kasia rzeczywiście ten pracusiowy storczyk ma liścikolor kwiatów ładny (mnie to sie wszystkie kolory storczyków podobają)
Nieład pokojowy wcale nie jest bałaganem, dla mnie to ciekawe zbiorowisko zadbanych roślin. Carnosa miala ładny przyrtost u Ciebie, ja u swoich nie zauważam, okręcam tylko te wystajace pędy i zapinam klamerkami jak do storczyków (to pewie dlatego).
Owczarek ślicznymam sentyment do tych psów, bo moja babcia takiego miała był wspaniałym i mądrym psem, dziadkowie nigdy już po jego odejściu nie zdecydowali się na inne zwierzę.
Jolciu bierz obajolcia1212 pisze:![]()
Kasiu drugi storczyk bardzo mi sie podoba, ma bardzo ciekawe kwiatki. Jeśli dobrze policzyłam to ma po 9 listków po każdej stronie?![]()
Nie dziwię się ze go kupiłaś, bo koło takiej rośliny trudno przejśc obojętnie.
Jeśli chodzi o zbiorową fotkę storczyków to biorę pierwszego z prawej i pierwszego z lewej
Justynko psisko chyba nawet woli zimę od lata bo w upały szybko się męczy .A w śniegu to może szaleć bez końca .justus27 pisze:Cudny marmurkowy eszynantus ;)
Psiak zachwycony zimą
elcia1974 pisze:Kasiu- z czerwca a konkretnie z 10 czerwca![]()