Ogródek Bogusi (bogusia177) -/ cz. 2-2008r./
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- bogusia177
Moniczko przedwczoraj dosyć dobrze popadałoi ziemia jest wilgotna -dobrze się plewi ,więc się wyżywałam na chwastach :P Co do okularów to może klub utworzymyrogalm1 pisze:Dzisiaj pozwiedzałam trochę dłużej Twój ogród, milo było Cię zobaczyć przy pracy wśród róż (witaj w gronie okularników!) Pięknie u ciebie i nie widzę tej suszy, która mnie tak gnębi!

- bogusia177
- bogusia177
- bogusia177
- bogusia177
- bogusia177
Gabryśko jak by Tobie zaciągało to by i mnie zaciągało ---lilie mają takie ciemne paski .Są tak ładne że cały czas siedzę i patrzę na nie -ale na żywca bo pod różnym kątem światła zmieniają barwę z jaśniejszych na ciemniejszeGabriela pisze:A gdzie ....i jeszcze ?
Te lilie mają takie ciemniejsze paski w środku, czy mi zaciąga na oczy ?
Fajne...
Teraz pokażę zaczarowaną królową ,od której musiałam odganiać mojego M ,bo chciał się zabrać do całowania --i co by potem ze mną było

Gabi -Twoje rybki

Lilie

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Róże masz piękne. Lilie też. I rojniki Ci slicznie kwitną. A ja mam rojniki kilka lat i jeszcze nie kwitły - swinie! Chyba je w końcu wywalę, bo może to jakieś nie kwitnące w ogóle?
Sliczną masz tę błękitną trzykrotkę.
A dlaczego Ty chodzisz do pana dentysty? Nie wiesz, ze facet-dentysta to sadysta? ;)

A dlaczego Ty chodzisz do pana dentysty? Nie wiesz, ze facet-dentysta to sadysta? ;)
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- bogusia177
Elizabetka pisze:Boguśko ale mosz te róże szałowe. A ta różowo /z 14 czerwca post kole północy/ co to za odmiana....okropnie mi się podobo tako pełno i na pewno cudnie pachnie.
![]()
![]()
Elżbietko ,czy chodzi Ci o ta róża

to jest róża weteranka w moim ogrodzie kupiłam ją dawno i posadziłam byle gdzie -tak ot obok słupa i wyobraż sobie nigdy nie wiedziałam ,że trzeba o róże też dbać -posadzę i niech sobie radzi .Tą akurat mocno przycinałam ,bo ktos mi powiedział ,że tak się robią różyczka mi kwitnąć nie chciała .Dopiero po jakimś czasie zapomniałam ja przyciąć i róża jak oszalała kwitnie ,ku mojej uciesze Nazwy nie znam ,może ktoś z Was mi pomoże i rozpozna

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ależ cudne różyczki. Ta pomarańczowo żółta jest super. Pewno tylko zapach róż rozchodzi się po twoim ogrodzie. Tak chciałoby się obejrzeć wszystkie naraz i zasycić ich zapachem, widokiem i gdyby tak jeszcze można było zatrzymać je do zimy.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177
Cieszę się Izuniu ,że podobają Ci się moje kwiaty ,a trzykrotką mogę się podzielić bo mam akurat błękitnej duże .Dostałam tez od Gabi fioletową ---jeszcze takiej nie widziałam i ciemnoniebieską ,a do dentysty -sadysty muszę chodzić ,żeby moje 3 -czytaj -trzy zęby ratować ;:82chatte pisze:Róże masz piękne. Lilie też. I rojniki Ci slicznie kwitną. A ja mam rojniki kilka lat i jeszcze nie kwitły - swinie! Chyba je w końcu wywalę, bo może to jakieś nie kwitnące w ogóle?![]()