, a jak pachną
 , a jak pachną  

Może od jutra dzwoń co godzinę i podawaj odczyt z termometru? Z pytaniem:"Jak żyć?"
 Może od jutra dzwoń co godzinę i podawaj odczyt z termometru? Z pytaniem:"Jak żyć?"

-kochana Ty połowę zakupów przez te kwiatki zapomniałaś zrobić,ale i tak są śliczne
  -kochana Ty połowę zakupów przez te kwiatki zapomniałaś zrobić,ale i tak są śliczne   

taki maleńki akcent wiosny w domciu zaraz poprawia humor ,gdy na dworze mróz i śnieg
 taki maleńki akcent wiosny w domciu zaraz poprawia humor ,gdy na dworze mróz i śnieg   

za instruktarz robienia kuli z wikliny ,ja już jej nacięłam ,ale gdzieś wyczytałam że najpierw powinna trochę poleżeć aby zmiękła,tak aby nawijając na palec nie pękała,jak długo mam czekać aby ona była dobra ,bo mnie już łapcie swędzą na tą kulę
 za instruktarz robienia kuli z wikliny ,ja już jej nacięłam ,ale gdzieś wyczytałam że najpierw powinna trochę poleżeć aby zmiękła,tak aby nawijając na palec nie pękała,jak długo mam czekać aby ona była dobra ,bo mnie już łapcie swędzą na tą kulę  

doskonale wiedziały, w jakie ręce idą, ze takie wygibasy robią
 doskonale wiedziały, w jakie ręce idą, ze takie wygibasy robią   ja dziś też przy okazji zakupów przygarnełam krokusiki w biedroszopie
 ja dziś też przy okazji zakupów przygarnełam krokusiki w biedroszopie 

Gar , kula , hiacynty - cudne
 Gar , kula , hiacynty - cudne   Kwiatuszki to wiedzą do kogo główki skierować i wołać
 Kwiatuszki to wiedzą do kogo główki skierować i wołać