Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Małgosiu ja też uważam, że nikt nie ma takiej ręki do begonii jak Ty, a begonie są teraz przepiękne coraz to nowe gatunki!
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kasia126126
- 1000p
- Od: 8 cze 2010, o 18:21
Małgoś, ja dzisiaj też posadziłam begonie, zgodnie z twoim "przepisem" który podałaś mi na spotkaniu. Mam nadzieję, ze będzie im dobrze.
- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Witaj Małgoś... Ciężko zwierzakom i w zimie i cały rok. Czasem ludzie, to serca nie mają... I nie wiadomo, co zrobić, żeby je mieli i dla ludzi i dla zwierząt...
A kwiatuchy masz cudne... Moje Begonie jeszcze w piwnicy leżą i nie wynoszę ich na razie, bo nie mam gdzie ich trzymać...
A kwiatuchy masz cudne... Moje Begonie jeszcze w piwnicy leżą i nie wynoszę ich na razie, bo nie mam gdzie ich trzymać...
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Dzień dobry Gosiu
Co słychać? Zasypana 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Dzień ,doberek
CZyżbyś już begonie posadziła do doniczek??To już pora???

CZyżbyś już begonie posadziła do doniczek??To już pora???
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Małgoś, dziękuję za odwiedzinki. Też już nadrobiłam zaległości u Ciebie, choć nie było to łatwe.
Dobrze że pisz o tych begoniach. Pierwszy raz je przetrzymuję i nie wiedziałam że tak wcześnie trzeba się nimi zająć.
Dobrze że pisz o tych begoniach. Pierwszy raz je przetrzymuję i nie wiedziałam że tak wcześnie trzeba się nimi zająć.
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
A tak teraz pamiętam ,tych nie niestety nie mam,jeśli to nie kłopot to chętnie bym poprosila takie.
Miłego dzionka.
Miłego dzionka.
- malgocha1960
Kasiu,na pewno begoniom będzie dobrze u ciebie i mam nadzieje,ze kolekcja będzie sie powiekszać.
Dorotko,trudno nazwać człowiekiem kogos ,kto krzywdzi zwierzęta i mam nadzieje,ze takie coś kiedyś bedzie czuło to samo co zwierzę.
Aniu,witaj.Chciałabym juz zobaczyc zielone,bo depresja coraz większa z braku słońca i ciagle białych widoków.
Monia,witaj.Zasypana i to strasznie.Miałam wynużyc sie do ogrodniczego zobaczyć czy maja już jakieś nowości,ale nie chce mi sie jednej części ciała ruszyc z domu.
Aniu,zawsze sadzę begonie te,które zaczynaja kiełkować,a niekiełkujace w lutym juz na pewno.
Jolu,fajnie,ze juz jesteś.Jak posadzisz teraz begonie w maju bedziesz miała już kwitnące.
Ewuś podaj mi na pw adres to ci wyślę jak będę w mieście.

Dorotko,trudno nazwać człowiekiem kogos ,kto krzywdzi zwierzęta i mam nadzieje,ze takie coś kiedyś bedzie czuło to samo co zwierzę.
Aniu,witaj.Chciałabym juz zobaczyc zielone,bo depresja coraz większa z braku słońca i ciagle białych widoków.
Monia,witaj.Zasypana i to strasznie.Miałam wynużyc sie do ogrodniczego zobaczyć czy maja już jakieś nowości,ale nie chce mi sie jednej części ciała ruszyc z domu.
Aniu,zawsze sadzę begonie te,które zaczynaja kiełkować,a niekiełkujace w lutym juz na pewno.
Jolu,fajnie,ze juz jesteś.Jak posadzisz teraz begonie w maju bedziesz miała już kwitnące.
Ewuś podaj mi na pw adres to ci wyślę jak będę w mieście.

- malgocha1960
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Małgosiu, witaj z rana.
Oglądam twoje foteczki i tak mnie naszło, że za ciasno masz te swoje hosty. Porozsadzaj wiosną, póki czas, bo się wzajemnie pozasłaniają. U mnie tak się właśnie stało, choć miałam zostawione duże odstępy. Wiosną czeka mnie ciężka robota z ich wykopywaniem. U ciebie jeszcze małe, to byłoby ci lżej.

Oglądam twoje foteczki i tak mnie naszło, że za ciasno masz te swoje hosty. Porozsadzaj wiosną, póki czas, bo się wzajemnie pozasłaniają. U mnie tak się właśnie stało, choć miałam zostawione duże odstępy. Wiosną czeka mnie ciężka robota z ich wykopywaniem. U ciebie jeszcze małe, to byłoby ci lżej.
- malgocha1960
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Powiało smutkiem po tych plakatach ze zwierzątkami
Ja mam dwa pieski i obydwa adoptowane. Jeden jako szczeniak, który zagubił się w lesie. Drugi jako już dwuletni, po traumatycznych przejściach.
Obydwa cudne i bardzo kochane

Ja mam dwa pieski i obydwa adoptowane. Jeden jako szczeniak, który zagubił się w lesie. Drugi jako już dwuletni, po traumatycznych przejściach.
Obydwa cudne i bardzo kochane

- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Siema królowo begonii
Sypie i sypie ,a wiosny niet
Łapki świerzbią do siania,ale sie trzymam 

- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Małgosiu, a u Ciebie jak zwykle piękne kwiaty na fotach. Zaraziłaś mnie begoniami, w tym roku będzie ich u mnie więcej niż dotychczas. Nie mogę się na te Twoje napatrzeć