Witaj... Cudowna kolekcja Host... Lubię je w ogrodzie... Śliczny domek, taki bardzo stylowy...
A w podpisie, czy stopce, czy tam jak to się nazywa, wszystko widać i działa... Tak tu doszłam, po Twoim wpisie u Małgosi...
I ja przyszłam zobaczyć Twój ogród,który bardzo mi się spodobał.
Ładnie rozpoczęłaś wątek pokazując całą rodzinkę i Ciebie też mogłam zobaczyć ,kociak słodki sama mam dachowce to fajne stworzonka
Hosty masz piękne ja mam kilka i parę żurawek.
Pozdrawiam cieplutko
Witaj Aniu, spotkałam Cię już w kilku wątkach, a że pisałaś że masz hosty i żurawki to musiałam zajrzeć. Ja dopiero w tamtym roku zaczęłam przygodę z ogródkiem więc mam ich tylko parę sztuk, a do nazw nie przywiązuję wagi.
Jak miło, ze otworzyłaś wątek, z przyjemnością będę do Ciebie zaglądać. Domek śliczny, kotek przemiły i roślinki już widać - host nawet cała kolekcja Ja mam ich tylko kilka, bo zacienionych miejsc mam na razie niewiele. Ale bardzo mi się podobają.
Witaj Aniu
Widzę, że udało ci założyć własny wątek. Z przyjemnością będę do ciebie zaglądać. Ujęła mnie ilość host które posiadasz. Uważam, ze to bardzo wdzięczne i "bezobsługowe" roślinki. Tylko jak ty zapamiętujesz ich nazwy? Ja do dzisiaj nie wiem która z moich jak się nazywa choć mam ich tylko kilka