Zakochana w ogrodzie kochammkwiaty
- kasia82
- 500p
- Od: 25 lut 2012, o 09:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zakochana w ogrodzie kochammkwiaty
masakra była 2 tygodnie temu jak była odwilż, śnieg odkrył wszystkie "zarazki" - pół Polski się pochorowało ja osobiście na zapalenie płuc, przedwczoraj skończyłam antybiotyki pić, więc już wolę jak sobie leży ten śnieg 

Pozdrawiam
- asma
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś-mnie takie absurdy rozwalają totalnie!robię wtedy siwy dym lub ryczę-skrajne emocje mną wówczas targają

- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Kasiu i Asiu - Mną targały te emocje jeszcze przez 2 dni. Okropne ważne aby przeciwdziałać temu i nie pozwolić na takie traktowanie.
A dla Was kochane moje sikoreczki z podwórka

A dla Was kochane moje sikoreczki z podwórka

Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Aleś napstrykała.
Śliczne sikoreczki.
Do mnie zlatuje się coś podobnego do wróbli, tylko z żółtymi brzuszkami.

Do mnie zlatuje się coś podobnego do wróbli, tylko z żółtymi brzuszkami.
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Kontakt:
Dorotko to pewnie sikorki bo one mają żołte brzuszki, pomarańczowe mają Gile.
Oj napstrykałam sie pół godziny stałam w tym oknie - podziwiając jak pięknymi ptaszkami są sikoreczki
Oj napstrykałam sie pół godziny stałam w tym oknie - podziwiając jak pięknymi ptaszkami są sikoreczki

U mnie sikorki taż buszują w karmniku ,głównie one ,chociaż trafiają się też dzwońce i czasem gile ,chociaż one lubią takie czarne jagody u sąsiada
A odnosząc się do sytuacji w sklepie to takie absurdalne sytuacje tworzą sami ludzie....wystarczyło odrobinę dobrej woli tej pani i nie ma tu znaczenia przepis,czy to że pracuje tu 2 dzień .Tym bardziej powinna nawet kogoś zapytać jak ma wątpliwości a nie decydować od razu za kierowniczkę.Przykro że byłaś narażona na taką sytuacje oby ostatni raz!

A odnosząc się do sytuacji w sklepie to takie absurdalne sytuacje tworzą sami ludzie....wystarczyło odrobinę dobrej woli tej pani i nie ma tu znaczenia przepis,czy to że pracuje tu 2 dzień .Tym bardziej powinna nawet kogoś zapytać jak ma wątpliwości a nie decydować od razu za kierowniczkę.Przykro że byłaś narażona na taką sytuacje oby ostatni raz!

- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Kontakt:
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Kontakt:
Gosiaczku - to prawda, że absurdalne sytuacje Tworzą sami ludzie, niestety czasami i tak bywa. Ważne, aby wyciągnęli z tego lekcje dla siebie i nauczyli sie aby w kolejnej sytuacji tego nie było.
Co do ptaszków bardzo chciałabym zobaczyć w swoim ogrodzie Gila, niestety jak na razie cisza
Co do ptaszków bardzo chciałabym zobaczyć w swoim ogrodzie Gila, niestety jak na razie cisza

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aguś...zbulwersowala mnie opisana przez Ciebie sytuacja w sklepie osiedlowym. Aż nie chce sie wierzyć,że są tacy ludzie "wyuzdani" z jakichkolwiek uczuć....ale niestety coraz więcej takich"zimnokrwistych" ...bez serca.
Żal mi ich...bo często wielu z nich nawet nie wie ,że są tacy beznadziejni. Niestety są ludzie i ludziska...Pozdrawiam cieplutko!
Żal mi ich...bo często wielu z nich nawet nie wie ,że są tacy beznadziejni. Niestety są ludzie i ludziska...Pozdrawiam cieplutko!

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Witaj!bwoj54 pisze:Witaj Aguś...zbulwersowala mnie opisana przez Ciebie sytuacja w sklepie osiedlowym. Aż nie chce sie wierzyć,że są tacy ludzie "wyuzdani" z jakichkolwiek uczuć....ale niestety coraz więcej takich"zimnokrwistych" ...bez serca.

- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Kot ma w nosie psa, musi pokazać, kto tu panem. 

- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
Aguś co do sytuacji w sklepie to współczuję. Ja też czasami z synkiem latam po toalecie np w biedronce ale na szczęście jeszcze nikt nam pomocy nie odmówił w awaryjnej sytuacji. Nie dziwię ci się że czułaś się fatalnie musząc dzieciątko odsikać na mrozie. Strach bierze przed takimi ekspedientkami. Widzę że ty też dokarmiasz ptaszki. Ja początkowo sypałam zboże i wieszałam słonikę ze względu na Olusia ale teraz chyba mi większą sprawiają frajdę te przylatujące ptaszki niż jemu.
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Kontakt:
Bogusiu, szyszuniu, barba-kra - ważne aby ta Pani co mi tak powiedziała, zrozumiała to co powiedziała nie tak. Szkoda, że sama kierowniczka dzwoniła, uważam, że on powinna mnie przeprosić a nie za pośr kierowniczki, przynajmniej wtedy sądziłabym, że kobieta zrozumiałaby.
Dorotko - mój ukochany twierdzi, że się znęcam nad zwierzętami. A tak apropos oni się znoszą bo muszą nie ma między nimi wielkiej miłości, zerkają na siebie spod byka. Z racji mrozów kot z garażu musi przespać na moment w domu. Wiadomo pies musi to zaakceptować. JAk na razie schodzą sobie z drogi
Mówie Wam te ich miny 
Dorotko - mój ukochany twierdzi, że się znęcam nad zwierzętami. A tak apropos oni się znoszą bo muszą nie ma między nimi wielkiej miłości, zerkają na siebie spod byka. Z racji mrozów kot z garażu musi przespać na moment w domu. Wiadomo pies musi to zaakceptować. JAk na razie schodzą sobie z drogi

- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Kontakt:
kot lezy w kuchni pies w pokoju, kot przechodzi do pokoju wtedy pies do kuchni, kot z powrotem do kuchni pies do innego pokoju i tak się wymieniają

- dotii
- Od: 18 cze 2012, o 07:45
- Kontakt:
Agusia ,czyli jakies porozumienie między zwierzętami jest 

Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;