Jeszcze kilka fotek z floksami w roli głównej
Santio dziękuję, cieszę się, że dzięki tym widoczkom masz miły nastrój
Aniu faktycznie trudno liliom się oprzeć, ja już naprawdę nie mogę kupować więcej roślin, bo zrobi się bałagan..... ale ciągle się łamię
Marysiu u mnie piękna biała zima, ale już bardzo tęskni się do takich kolorowych widoczków.... musimy jeszcze troszkę poczekać...... chociaż im bliżej wiosny to trudniej wytrwać
Bożenko miło mi bardzo , zaglądaj jak najczęściej
Jestem pewna, że torcik wyjdzie Ci pyszny i rodzinka będzie się zajadać
Agatko cieszę się bardzo, że lubisz wędrować moimi rabatkami
Majeczko bardzo się cieszę, że już u mnie jesteś

Faktycznie ostatnio pokazałam swoje lilie, mam nadzieję, że spodobają Ci się ...... ja również je
Aniu niestety całości ogródka nie da się ująć na pojedynczej fotce, bo otacza on dom z 3 stron, ale takie większe plany poszukam i pokażę
Roślinek faktycznie troszkę już się nazbierało i już baaaardzo staram się nic nie dosadzać.... chociaż nie bardzo mi się to udaje
Elżuniu tak to właśnie jest.... jak za mały źle, jak za duży też źle.... ale mi baaardzo by się przydało jeszcze chociaż 200m
Nelu no tak, mój ogród jest kolorowy

Uwielbiam takie klimaty, lubię jak jest tak wesoło i barwnie......to chyba odzwierciedla mój impulsywny charakter
Kasiu cieszę się bardzo, ze podoba Ci się

Lilijki kocham i chciałabym mieć ich jak najwięcej, niestety już nie mam gdzie sadzić....
Ewuniu lilijki z czasem rozrosną Ci się i będą piękne kępy, a kupując pojedyncze cebule masz mnóstwo pięknych odmian