Nim przyjdzie wiosna...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Nim przyjdzie wiosna...

Post »

Ula ostrożnie lilie były nie te co trzeba, czosnki w ogóle nie wyszły, piwonia tak malutka że nie wiem kiedy kwiatka doczekam żeby sprawdzić czy na pewno taki jak zamówiłam. Jak wysłałam zdjęcia lilii i reklamację w ogóle nie zareagowali tylko nadali numer reklamacji (to chyba z automatu) Nigdy więcej!
Ewuniu ND jest na liście! Ja też w zimnym chociaż mam zawirowania. Podczas sławetnego 18 maja w jednym miejscu zmroziło tuż obok nie ~!
Awatar użytkownika
semper
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lis 2011, o 10:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Znaczy się nie polecasz , a chcesz może małego pieska o imieniu Lukrecja? ;:306 ;:306
Pozdrawiam! ,Jurek z górek ;)
Moje górki
Rojnikowisko i nie tylko
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No, no to było dobre Lukrecjo ;:306 ;:306 ;:306

-- 20 sty 2013, o 10:38 --

A... nie polecam i ja tam nigdy nie kupię więcej, bo pomyłka ludzka rzecz, ale lekceważenie nie ludzka chociaż przepraszam się należało!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Maska pisze:Ja kupuję Małgosiu siatkę metalową z drobnymi oczkami i z niej robię koszyczki dowolnej wysokości - tak sadziłam lilie św. Józefa
Marysiu - już o tym Twoich koszyczkach czytałam, ale czy mogłabyś nam tu pokazać jakiś fotograficzny kurs? Od razu by było wiadomo, jaka siatka i w ogóle - co i jak.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu, dziękuję za informację ;:196 Miałam zamiar kupić u nich piwonie. Zgadzam się, że pomyłka to nic znów takiego potwornego, ale lekceważenie-i owszem.
Przeglądam komentarze na all, zanim cokolwiek kupię. Jeśli są negatywy, sprawdzam, co odpowiedział sprzedawca. Napastliwe odpowiedzi powodują wieczną dyskwalifikację :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Małgosiu dopiero na wiosnę. Z siatką plastikową pod tulipany pokazywałam, ale metalowej nie i nie mam aktualnie, bo wszystko zostało zużyte :wink: Ta metalowa daje się łatwo wyginać i robię na zakładkę od spodu zawijam żadna zgaga nie wejdzie, a od góry wystaje trochę z ziemi. Prędzej rdza ją zezre
Ewuniu wiele szkółek też sprzedaje na Al. Właściwie jedyny sprzedawca który kiedyś tak zareagował na reklamację to był Starkl a i nasz Emil ;:63
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Marysiu, dzięki, ale chyba kupię sama, bo i tak tych róż mam coś 7 do kupienia...cały czas zastanawiam się, czy kupić tylko pnące i trochę więcej rugos, czy mniej rugos a dodatkowo dwie angielskie...ta niedecyzyjność mnie wykończy, dlatego tak jak pisałam u siebie, do końca stycznia zamawiam ostatecznie, żeby więcej dylematów nie mieć :wink:
pipio
1000p
1000p
Od: 9 maja 2010, o 11:52

Post »

Marysiu ja w tamtym roku kupowałam tu: http://ogrodkomercyjny.pl/sklep/category/byliny/1
Roślinki były małe/adekwatne do ceny/,,ale wszystkie zakwitły :D W tym roku nie ma jeszcze całej oferty.
Tak jak wszystkie zakręcone dziewczyny gonię po sklepach, aż zadyszki dostaję ;:7
Patent na sadzenie cebul wymyśliłaś super ;:138 Jak się sprawdzi to ja też chcę :tan
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Pat ja też to mam, ale jak dłużej będę czekać to co zaglądnę to wątpliwości - a tak to raz kozie.....
Zrozumiałam, że zamówienie już poszło, a tak to oczywiście!
Ewciu tego adresu jeszcze nie znałam ;:219
Patent z koszyczkami sprawdza się już od lat na tulipanach. Chociaż myszy je nie zjadają ale tulipany robią się wszystkie żółte i czerwone. Może da się jakoś ingerować w zapylanie ;:134 Na wiosnę jak przyjdą lilie to zrobię kurs!
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Maska pisze:Kasiu Ja zamówiłam w Lilypolu! a Ty?
Marysiu, ja kupuję u Ewy-Rozanki ;:108
Widziałaś jej pola liliowe? :shock: :shock: :shock:
Podobnie jak Pat, nie mogłam się oprzeć.. ;:131 Poza tym kupowałam już u niej wiosą i lilie rosły jak marzenie ;:108
cebule.pl też nie polecam - marnizny straszne przyszły, połowa nie wzeszła ;:222
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
pipio
1000p
1000p
Od: 9 maja 2010, o 11:52

Post »

Jak robisz zapisy na kurs -to ja pierwsza ;:138 U mnie nornice pożerają wszystko co znajdą na swojej drodze ;:oj
Ja kupowałam na allegro tam ceny były niższe niż w sklepie,a ofertę sklepu dostałam z roślinkami.Szukam pełnej sasanki, nie wiesz,gdzie ją można zdobyć?
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35

Post »

To samo zdanie mam o firmie którą polecił Jurek z 7 liliowców zakupionych po prawie 20 zł jeden tylko taki jak zamówiłam reszta to baaaardzo daleko stała od zamówionych szkoda było forsy o reklamacji nie było mowy ,rozmawialam z właścicielka telefonicznie to obwiniła o to firmę w której się zaopatruje i nawet 'przepraszam' nie usłyszałam.Jedynie lilia nepalska zakwitła a reszta to takie oskubki że nie wiem w którym roku będą efekty ;:14
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Kasiu wszystko przede mną!
Ewuniu wykłady będą otwarte, sasankę gdzieś widziałam ale nie pamiętam gdzie jak znajdę to dam namiary ;:196
Marysiu szkoda nerwów ale dobrze, że jest forum i można innych zapytać .Miłej niedzieli ;:196
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

MARYSIU....a moje lilie które są na działce wszystkie kupione u Lylipola....byłam zadowolona, cebule duże, zdrowe i pięknie kwitły..... teraz też zamierzam na nowe miejsce kilka kupić....
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Maryś dzięki za ostrzeżenie ;:196 przejrzałam ich ofertę i zapewne bym coś wybrała ale jak tak to nie będę ryzykować
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”