Nim przyjdzie wiosna...
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Nim przyjdzie wiosna...
Ula ostrożnie lilie były nie te co trzeba, czosnki w ogóle nie wyszły, piwonia tak malutka że nie wiem kiedy kwiatka doczekam żeby sprawdzić czy na pewno taki jak zamówiłam. Jak wysłałam zdjęcia lilii i reklamację w ogóle nie zareagowali tylko nadali numer reklamacji (to chyba z automatu) Nigdy więcej!
Ewuniu ND jest na liście! Ja też w zimnym chociaż mam zawirowania. Podczas sławetnego 18 maja w jednym miejscu zmroziło tuż obok nie ~!
Ewuniu ND jest na liście! Ja też w zimnym chociaż mam zawirowania. Podczas sławetnego 18 maja w jednym miejscu zmroziło tuż obok nie ~!
- semper
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Znaczy się nie polecasz , a chcesz może małego pieska o imieniu Lukrecja?

- Maska
- Kontakt:
No, no to było dobre Lukrecjo

-- 20 sty 2013, o 10:38 --
A... nie polecam i ja tam nigdy nie kupię więcej, bo pomyłka ludzka rzecz, ale lekceważenie nie ludzka chociaż przepraszam się należało!

-- 20 sty 2013, o 10:38 --
A... nie polecam i ja tam nigdy nie kupię więcej, bo pomyłka ludzka rzecz, ale lekceważenie nie ludzka chociaż przepraszam się należało!
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu - już o tym Twoich koszyczkach czytałam, ale czy mogłabyś nam tu pokazać jakiś fotograficzny kurs? Od razu by było wiadomo, jaka siatka i w ogóle - co i jak.Maska pisze:Ja kupuję Małgosiu siatkę metalową z drobnymi oczkami i z niej robię koszyczki dowolnej wysokości - tak sadziłam lilie św. Józefa
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu, dziękuję za informację
Miałam zamiar kupić u nich piwonie. Zgadzam się, że pomyłka to nic znów takiego potwornego, ale lekceważenie-i owszem.
Przeglądam komentarze na all, zanim cokolwiek kupię. Jeśli są negatywy, sprawdzam, co odpowiedział sprzedawca. Napastliwe odpowiedzi powodują wieczną dyskwalifikację

Przeglądam komentarze na all, zanim cokolwiek kupię. Jeśli są negatywy, sprawdzam, co odpowiedział sprzedawca. Napastliwe odpowiedzi powodują wieczną dyskwalifikację

- Maska
- Kontakt:
Małgosiu dopiero na wiosnę. Z siatką plastikową pod tulipany pokazywałam, ale metalowej nie i nie mam aktualnie, bo wszystko zostało zużyte
Ta metalowa daje się łatwo wyginać i robię na zakładkę od spodu zawijam żadna zgaga nie wejdzie, a od góry wystaje trochę z ziemi. Prędzej rdza ją zezre
Ewuniu wiele szkółek też sprzedaje na Al. Właściwie jedyny sprzedawca który kiedyś tak zareagował na reklamację to był Starkl a i nasz Emil

Ewuniu wiele szkółek też sprzedaje na Al. Właściwie jedyny sprzedawca który kiedyś tak zareagował na reklamację to był Starkl a i nasz Emil

- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Marysiu, dzięki, ale chyba kupię sama, bo i tak tych róż mam coś 7 do kupienia...cały czas zastanawiam się, czy kupić tylko pnące i trochę więcej rugos, czy mniej rugos a dodatkowo dwie angielskie...ta niedecyzyjność mnie wykończy, dlatego tak jak pisałam u siebie, do końca stycznia zamawiam ostatecznie, żeby więcej dylematów nie mieć 

Marysiu ja w tamtym roku kupowałam tu: http://ogrodkomercyjny.pl/sklep/category/byliny/1
Roślinki były małe/adekwatne do ceny/,,ale wszystkie zakwitły
W tym roku nie ma jeszcze całej oferty.
Tak jak wszystkie zakręcone dziewczyny gonię po sklepach, aż zadyszki dostaję
Patent na sadzenie cebul wymyśliłaś super
Jak się sprawdzi to ja też chcę 
Roślinki były małe/adekwatne do ceny/,,ale wszystkie zakwitły

Tak jak wszystkie zakręcone dziewczyny gonię po sklepach, aż zadyszki dostaję

Patent na sadzenie cebul wymyśliłaś super

- Maska
- Kontakt:
Pat ja też to mam, ale jak dłużej będę czekać to co zaglądnę to wątpliwości - a tak to raz kozie.....
Zrozumiałam, że zamówienie już poszło, a tak to oczywiście!
Ewciu tego adresu jeszcze nie znałam
Patent z koszyczkami sprawdza się już od lat na tulipanach. Chociaż myszy je nie zjadają ale tulipany robią się wszystkie żółte i czerwone. Może da się jakoś ingerować w zapylanie
Na wiosnę jak przyjdą lilie to zrobię kurs!
Zrozumiałam, że zamówienie już poszło, a tak to oczywiście!
Ewciu tego adresu jeszcze nie znałam

Patent z koszyczkami sprawdza się już od lat na tulipanach. Chociaż myszy je nie zjadają ale tulipany robią się wszystkie żółte i czerwone. Może da się jakoś ingerować w zapylanie

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Marysiu, ja kupuję u Ewy-RozankiMaska pisze:Kasiu Ja zamówiłam w Lilypolu! a Ty?

Widziałaś jej pola liliowe?

Podobnie jak Pat, nie mogłam się oprzeć..

cebule.pl też nie polecam - marnizny straszne przyszły, połowa nie wzeszła

Jak robisz zapisy na kurs -to ja pierwsza
U mnie nornice pożerają wszystko co znajdą na swojej drodze
Ja kupowałam na allegro tam ceny były niższe niż w sklepie,a ofertę sklepu dostałam z roślinkami.Szukam pełnej sasanki, nie wiesz,gdzie ją można zdobyć?

Ja kupowałam na allegro tam ceny były niższe niż w sklepie,a ofertę sklepu dostałam z roślinkami.Szukam pełnej sasanki, nie wiesz,gdzie ją można zdobyć?
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
To samo zdanie mam o firmie którą polecił Jurek z 7 liliowców zakupionych po prawie 20 zł jeden tylko taki jak zamówiłam reszta to baaaardzo daleko stała od zamówionych szkoda było forsy o reklamacji nie było mowy ,rozmawialam z właścicielka telefonicznie to obwiniła o to firmę w której się zaopatruje i nawet 'przepraszam' nie usłyszałam.Jedynie lilia nepalska zakwitła a reszta to takie oskubki że nie wiem w którym roku będą efekty 

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Maska
- Kontakt:
Kasiu wszystko przede mną!
Ewuniu wykłady będą otwarte, sasankę gdzieś widziałam ale nie pamiętam gdzie jak znajdę to dam namiary
Marysiu szkoda nerwów ale dobrze, że jest forum i można innych zapytać .Miłej niedzieli
Ewuniu wykłady będą otwarte, sasankę gdzieś widziałam ale nie pamiętam gdzie jak znajdę to dam namiary

Marysiu szkoda nerwów ale dobrze, że jest forum i można innych zapytać .Miłej niedzieli

-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
MARYSIU....a moje lilie które są na działce wszystkie kupione u Lylipola....byłam zadowolona, cebule duże, zdrowe i pięknie kwitły..... teraz też zamierzam na nowe miejsce kilka kupić....
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna