Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- manenka71
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
ja tez dzis mam dzien lenia do tego boli mnie z tyłu chyba kregoslup bo nerki nie wiem czy bola
jade po obiedzie po panele i tapete i drobiazgi ,jade z corką ma dzis wolne pomoze mi wybrać
jade po obiedzie po panele i tapete i drobiazgi ,jade z corką ma dzis wolne pomoze mi wybrać
- Helen
- Od: 30 sie 2010, o 19:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosia , Twój wątek ogląda się z wielkim zaciekawieniem .Miłe spotkanie(gorzołki chyba było brak).
Wspomnienia letnie, chyba przeoczyłam je w lecie, bo dzisiaj naprawde robią duże wrazenie.
Pobudzają umysł, i sprawiają że zapomina się chociaż na chwilę o tym co jest za oknem

Wspomnienia letnie, chyba przeoczyłam je w lecie, bo dzisiaj naprawde robią duże wrazenie.
Pobudzają umysł, i sprawiają że zapomina się chociaż na chwilę o tym co jest za oknem

- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Gosia, pobudka 

- kasia126126
- 1000p
- Od: 8 cze 2010, o 18:21
A nasza Gosia chyba jeszcze śpi 

- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Hello Małgosiu !!!Kawa stygnie !!! 

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Tereniu,chcialabym,zeby całe nasze zycie było wesołe,ale niestety tak się nie da.
Marzenko,jestem ciekawa efektu końcowego i czekam z niecierpliwościa.Mam nadzieję,że będę zaproszona tym razem na oblewanie?

Uploaded with ImageShack.us
Helenko,gorzałki moze i by było,ale dziewczyny akurat nietrunkowe
KLatem każdy wstawia tyle aktualnych zdjęć,ze nie sposob jest je wszystkie zapamietać.Teraz ,kiedy jesteśmy spragnieni letnich widoków delektujemy się każdym zdjęciem.

Monia,Kasiu,nie spię.M ma na 12 ta do pracy,byłam na zakupach,a to jedzenie itp itd.Teraz mam troche oddechu.

Ewus,chyba własnie zrobie sobie drugą kawusię i w spokoju napiję się.Tak jak pisałam ci pw,jak coś wzejdzie to chętnie ci wyślę.

Czy macie jakiś sprawdzony srodek do czyszczenia płytek matowych????/Dostaję już ch.....ry na swoje w przedpokoju.Ostatnio diabeł mnie podkusił i wypastowałam je,teraz mam siwe,szare bure ponure i niczaym nie moge doczyscić.
Marzenko,jestem ciekawa efektu końcowego i czekam z niecierpliwościa.Mam nadzieję,że będę zaproszona tym razem na oblewanie?

Helenko,gorzałki moze i by było,ale dziewczyny akurat nietrunkowe

Monia,Kasiu,nie spię.M ma na 12 ta do pracy,byłam na zakupach,a to jedzenie itp itd.Teraz mam troche oddechu.

Ewus,chyba własnie zrobie sobie drugą kawusię i w spokoju napiję się.Tak jak pisałam ci pw,jak coś wzejdzie to chętnie ci wyślę.

Czy macie jakiś sprawdzony srodek do czyszczenia płytek matowych????/Dostaję już ch.....ry na swoje w przedpokoju.Ostatnio diabeł mnie podkusił i wypastowałam je,teraz mam siwe,szare bure ponure i niczaym nie moge doczyscić.
- Niunia1981
Gosia ja mam, mój M.
ja się do odkurzania i mycia podłóg nie tykam 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Małgosiu uwielbiam oglądac wszystkie zakątki Twojego ogródka, ale Twoje doniczkowce za każdym razem rzucają mnie na kolana 

- E@K66
Małgosiu w sezonie masz mnóstwo jednorocznych roślin, dlatego mam prośbę.Co możesz mi polecić na grządkę przy domku biorąc po uwagę fakt ze jest to działka i siłą rzeczy roślinki nie będą podlewane co dzień?
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Małgosiu ja już za roślinki rozliczyłam się by mnie nie korciło bo korci .szczególnie te zawilce,których nie zamówiłam .Twoje zamówienie pokaźne , ależ będzie kwitnąco latem
Już się cieszę na kwiecień
.

- Niunia1981
Hej Gosiu, jak sernik 

- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Małgosiu witaj
Popieram sprawę basenu, do tego lezaczek parasol i zimne napoje z rurką....nalezy Ci sie teraz luzik na całego

Popieram sprawę basenu, do tego lezaczek parasol i zimne napoje z rurką....nalezy Ci sie teraz luzik na całego

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Ewuś,na pewno rózne gatunki aksamitek od niskich do wysokich,godecję,nagietek,kosmosy,tytoń ozdobny,szałwia trójbarwna.Z ogromnej ilośći nasion,jakie kupiłam w ubiegłym roku tylko te były u mnie ładne i bezproblemowe.

Aguś,dziękuję.Jeszcze kilka dni spokoju i zacznie się sadzenie begonii.
Beciu,ja zamówiłam zawilców sporo,chociaż nie wiem czy dobrze,bo po ostatniej zimie wymarzły mi te,co miałam.Teraz zamowiłam około 40 roslin.

Monia,pychota,ale siedział ponad godzinę,już się bałam o niego.W biedronce kg kubki z serem są po 4,99 wzięłyśmy 2,bo dawno nie robiłam tradycyjnego sernika i pół blachy znikneło jeszcze jak był ciepły.

Tosiu,jak kupię basen to poziomowanie zostawię M,nie dam się nabrać,zeby jak cos bedzie nie tak wytykał mi kolejne błedy.Zastanawiam się jednak czy base,czy zmywarka,czy płytki kamienne w wiatrołapie?

Dorotko,leżaczek tez muszę kupic w tym roku,bo mi się rozkraczył,zostałam tylko z hamakiem stojącym.Zastanawiam się tylko jaki leżaczek,żeby znowu posłużył kilka sezonów.

-- 20 sty 2013, o 08:55 --
Kupiłam sobie wczoraj w biedronce wiosnę.Czy ta odmiana prymulki nadaje sie do przesadzenia wiosna do gruntu i czy przezimuje?

Aguś,dziękuję.Jeszcze kilka dni spokoju i zacznie się sadzenie begonii.

Beciu,ja zamówiłam zawilców sporo,chociaż nie wiem czy dobrze,bo po ostatniej zimie wymarzły mi te,co miałam.Teraz zamowiłam około 40 roslin.

Monia,pychota,ale siedział ponad godzinę,już się bałam o niego.W biedronce kg kubki z serem są po 4,99 wzięłyśmy 2,bo dawno nie robiłam tradycyjnego sernika i pół blachy znikneło jeszcze jak był ciepły.

Tosiu,jak kupię basen to poziomowanie zostawię M,nie dam się nabrać,zeby jak cos bedzie nie tak wytykał mi kolejne błedy.Zastanawiam się jednak czy base,czy zmywarka,czy płytki kamienne w wiatrołapie?

Dorotko,leżaczek tez muszę kupic w tym roku,bo mi się rozkraczył,zostałam tylko z hamakiem stojącym.Zastanawiam się tylko jaki leżaczek,żeby znowu posłużył kilka sezonów.

-- 20 sty 2013, o 08:55 --
Kupiłam sobie wczoraj w biedronce wiosnę.Czy ta odmiana prymulki nadaje sie do przesadzenia wiosna do gruntu i czy przezimuje?

- E@K66
Dzięki Małgosiu za informacje.
Jaka dziś pogoda u ciebie ,jest mrozik?
Jaka dziś pogoda u ciebie ,jest mrozik?