Witam e-babciu.pięknie w twym ogrodzie .Cieszę się ,że pospacerowałaś po moim ogródku .ja tez pobiegałam po twoim wątku podziwiałam dzwonki ,rozchodniki ,floksa ,i oczywiście piękne chryzantemy .Gratuluje zapału ,zamiłowania do kwiatków .Tez lubię wszystko co związane z roślinkami a swój ogródek dopiero urządzam,powoli.Nie dawno jestem wśród forumowiczów ale są tu wspaniali ludzie ,którzy pomogą doradza wesprą a toi bardzo ważne.Wszystkiego dobrego z okazji zbliżającego się dnia Babci
Ja nie wysiewałam jesienią dostałam sadzonkę ale tak się doczytałam.Wysiew PRZEZ CAŁY ROK do doniczek z przepuszczalną ziemią lub wiosną bezpośrednio do gruntu Pozdrawiam
Witam i podziwiam ogródek, pięknie ukwiecony, ta gama kolorów, aż chce sie patrzeć a i domowce wspaniałe, fiołeczki przecudne, będę zaglądać, pozdrawiam
Mnie Alinka przysłała odnóżkę i teraz tez wypuszcza odrosty które ukorzeniam w doniczce i sadzę w innym miejscu , w razie czego na wiosnę jak będą odrosty mogę podesłać ..
Znowu ładnie przysypało śniegiem , na nasze ogrody to bardzo dobrze ale na drogi to nie za bardzo ..
Wszystkiego najlepszego babciu, ja dostałam całusy od wnuków ..
Pięknie e-babciu długich lat w zdrowiu spędzonych wśród kochanych osób i ulubionych kwiatów .Zakupy śliczne oj będzie kolorowo. Ja mam dużo swoich zebranych nasionek a część od forumków z wymian ale tez coś dokupię jeszcze ,Tez lubię jak coś nowego zakwita paleta barw .każdy kwiatuszek cieszy.Piękna roślinka zapachniało wiosną ,