Sławku - widzę, że nie tylko ja skracam sobie oczekiwanie na wiosnę czytając stare watki. Trochę się moja działka zmieniła od tamtych czasów, ale że tak powiem szkielet jest ciągle taki sam...
Gleba u mnie piaszczysta i faktycznie kwaśna ale mam tylko dwa RH, w tym jeden miniaturowy, azali niet
Kiepsko kwitną u mnie ze względu na bardzo ostry klimat. Często pączki kwiatowe przemarzają podczas majowych mrozów. U nas majowi ogrodnicy do spółki z Zimną Zośką często fundują nam temperatury do - 7 stopni. Nie bez racji następny przysiółek za moim Chrztowem nosi oficjalną nazwę
Syberia. Muszę Ci się jednak przyznać, że od dłuższego czasu chodzi za mną magnolia gwiaździsta do białego zakątka..Może w tym roku....
Pytasz o kradzieże - jakoś od kilku lat jest spokój( Odpukałam w niemalowane...ZANIM TO NAPISAŁAM)
Rośliny ginęły w początkowym okresie, włamanie do domku miałam w pierwszych latach poprzedniej dekady..I niech tak zostanie..
Rozwiązanie zagadki...za kilka dni. Mam taki przejściowy problem z netem i fotki mi się nie otwierają albo otwierają częściowo. (pisałam w moim wątku) No...rozpisałam się, ale to Twoja wina. Nie należy prowokować gaduły