i już wpisuję w mój kajecik - wiesiołek czworokątny

a Twoje fotki jak zwykle super

Wiesiu, to autentyczny kolor pełnika.piku pisze:Jak zwykle pokazujesz same piękności, śliczne widoczki i urocze roślinki. Czy Twój pełnik jest naprawdę taki pomarańczowy, bo ja znam tylko żólty
Moniko, cieszę się że masz już kłopoty za sobą i nie musisz się już tak stresować.rogalm1 pisze:Gabrysiu lubię takie poranki, robie kawusię siadam przed monitorem i wpadam prawie, ze w ekstazę nad pięknem Twoich kwiatków na przecudnych fotografiach! Po ostatnich stresach jestem już całkowicie uspokojona i nastawiona entuzjastycznie do życia i ogrodu a spacer wśród Twoich piękności jeszcze mnie w tym utwierdza!
Bożenko, widziałam Twój ogródek i uważam że zawsze jest coś do pokazania.bona pisze:cuda,cudeńka Gabrysiu u Ciebie!
Ja czasem wstaie kilka fotek ogrodowych w doniczkowych,bo mam tak mało,ze nie opłaci mi się nowego wątku zakładać...
Katarzynka pisze:Tak Gabrysiu warto do Ciebie zaglądać , Dzięki że możemy a Ty nam pozwalaj nacieszyć oczy pieknem zarówno roślin jak i np. takich zachodów słońca
zielono mi pisze:Gabrysiu jestem tu pierwszy raz -ZACZAROWANY OGRÓD![]()
![]()
![]()
![]()
piękne kwiaty, super zdjęcia czy mogę spytać jakim aparatem były robione , zbieram informacje bo sama zdjęcia robię tylko komórką a Twoje są super jakości .
Och, ach ojej jak tu pięknie jeszcze troche polatam po Twoim ogrodzie
Pozdrawiam Jola
jol_ka pisze:Gabrysiu, dzięki Tobie poznałam nazwę kolejnej roślinki NN w moim ogrodzie!!![]()
i już wpisuję w mój kajecik - wiesiołek czworokątnyu mnie dopiero otworzył pierwszy kwiatek
nawet jeszcze zdjęcia nie zdążyłam zrobić...
a Twoje fotki jak zwykle super
Babopielka pisze:Pięknie u Ciebie widoczki śliczne -deszczu zazdroszczę bo u mnie susza i susza
muminek pisze:Ja też chcę taką![]()
;:49
To nic,że kolorków mniej-to istne cudo
![]()
Eee... nie przesadzajcieKatarzynka pisze:I ja też bym chciała chociaż w połowie mieć tak jak Gabrysia. Wszystko takie soczyscie zdrowe i piękne tym samym
Wioletko, a mnie sie wydaje że można by jeszcze coś zmienić.violetta pisze:Ależ co ty mówisz![]()
U ciebie jest nadal bardzo kolorowo i tak zachwycająco![]()
![]()
![]()
Przecudnie masz skomponowaną działeczkę. U ciebie to pewnie kwitnie przez cały sezon. tyle roslinności. Każdy kwiatek ma swoje miejsce. Jestem zauroczona.
Moniko, ja tez lubię oglądać ogrody z perspektywy.rogalm1 pisze:Gabrysiu, takie zdjęcia całości są równie fajne jak poszczególnych roślin, bo nam początkującym dają lekcję kompozycji!
Krysiu, a czy Twój ogród można oglądać na spokojnie ? Też nie.kamixsa pisze:Gabrysiu tego wszystkiego nie da się oglądać na spokojnie![]()
po prostu wszystko jest doskonałe a ile roślin róże piękne czym je nawożisz
![]()
widziałam również lilie w pąkach jaki to gatunek że takie wysokie 8) 8) wpadnę tu jak będą kwitły
Jolu, grządki mam na ukos, bo chciałam jakoś urozmaicić warzywniak.zielono mi pisze:Apetyczne te Twoje foty, nie mam wyjścia muszę pojechać na zakupy po owoce![]()
Gabrysiu super pomysł z grządkami na ukos.Zauważyłam u Ciebie pustynniki, na mojej cieżkiej gliniastej glebie nie były w stanie przeżyć zimy. Dwa lata temu kupiłam nowe, posadziłam je na małym zakątku pod balkonem gdzie nie dochodzi deszcz i w tym roku pierwszy raz zakwitły, każdy ma 6 kwiatów.Moje maja kolor żółty i pomarańczowy, nazwy mam gdzieś zapisane oto one:
Jakie kolory mają Twoje. Mam prośbę napisz mi też coś wiecej o aparacie, jaki to jest model Panasonica, zdjęcia są naprawdę piękne![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam Jola
Bożenko, tam rośnie jeden krzaczek.Babopielka pisze:I po co ja tu zaglądamtylko kompleksów się nabawię
bardzo podoba mi się ten koszyk
to jest suchodrzew tak fajnie prowadzony
![]()
a mogłabyś napisać ile ich tam rośnie i jak to zrobiłaś
wspaniały pomysł