No i właśnie tak przeważnie wygląda wolne....... robota od rana, pranie, prasowanie, sprzątanie, gotowanie i wszystkie zaległe prace , które czekają na więcej czasu ...... ale trzeba znaleźc chwilkę dla siebie i ,, się pobyczyc,,
Iwonko, podejrzewam, że z tego wolnego dnia większą część "ukradnie" ci FO. Ale czyż nie jest miło tak sobie z nami posiedzieć i pogadać? No a poza tym poszukać w ofertach tego i owego? Sama rozkosz...
Chwalić go nie będę bo obrośnie w piórka
niech myśli że ja taka zajęta jestem a co
zaraz pójdę zerknąć na moje zimowane kwiatki w pracy - m.in. na twoją pelasię
Witaj Iwonko Pozdrawiam cieplutko Też z kubkiem kawy i nos na FO .
U nas dzisiaj zima jest 5+ i spadło 2 cm . śniegu - cała wyspa paraliżowana , tak jest tutaj raz na kilka lat
Wiklinowe kule super - muszę pomyśleć o takich jak wrócę , wiklina na pewno się znajdzie .
Miłego dnia życzę i dużo
Ja też jestem fanką wiklinowych ozdób. Mój tata wyplatał z niej różne kosze. Ścinał ją najczęściej zimą, bo wtedy wykazuje największą elastyczność. Wycinana latem niestety szybko wysycha i trzeba się bardzo spieszyć z wyplataniem. Jeżeli wyschnie, to dobrze jest ją namoczyć w wodzie.
Ewo, tak jak pisze Hala, latem cięta, musi być moczona, bo szybko wysycha Monisiu, to dobra wiadomość Ewomaj, fajnie mieć plany na weekend, ja jutro spodziewam się dzieci, a w niedzielę znowu na dwa dni do pracy znikam