Marysiu co Wy z Jancią tak szu.. szu.. o mnie , tak bez mojej wiedzy.
Zaraziłaś mnie tym STARKLEM i już zamówiłam na pół z Jnką.Lilie drzawiaste w promocji 8 szt.Zamawiałam telefonicznie mam otrzymać 2 szt. gratis,zobaczymy w połowie marca ;:108Będe sobie sidziała pod drzewem liliowym
Chmm... co do szkółki to nie obiecam ... bom nie jestem już młoda a Marysia powiedziała, że "jak ktoś jest młodym" ale biznes kwiatowy już zaczęłam, nie wiem co z tego wyjdzie ale jestem dobrej myśli ... no może czasami wpadam w panikę/obawę. Wczoraj i dzisiaj wysiałam 18 odmian kwiatów, jeszcze ze 20 ... i zacznę siać warzywa . Trzymajcie za mój biznes kciuki ... dostaniecie za to po kwiatuszku i warzywku
Wszystkich powoli ogarnia zakupomania.
W szkółce Magda kupowałam chyba dwa razy i nie było źle. W każdym bądź razie żadnych wpadek, bo takie długo pamiętam.
Ewuniu wylądowałaś czy kupiłaś Trzymam kciuki żeby coś wyrosło Irenko ale w dobrej mierze. Lilie też mam dostać, a zamówiłam Ałła życzę Ci z całego serca i obiecuję, że będę zamawiać kwiatki Tylko zrób sprzedaż na miejscu i internetem i na FO ! Romciu już zaczynam bić się po łapach! Helenko dziękuję to ważne ! Ewciu majowa wszystko przed Tobą
Hej zakupoholiczki , ja w tym roku czekam na wiosnę, najpierw muszę sprawdzić co przetrwało i dopiero ewentualne braki będę uzupełniać. Za to nasiona warzyw kupiłam już jesienią. Długo cieszycie się choinkami, my w tym roku kupiliśmy małą jodłę kaukaską rosnącą w donicy, jest piękna ale wyczytałam że nie może stać w domu dłużej niż tydzień, bo się rozhartuje i nie przetrwa zimy, tak więc w tym roku bardzo krótką cieszyliśmy się ubranym drzewkiem, które i tak było maltretowane przez trzy koty, najbardziej skakał po niej oczywiście Myszkin. Dziewczyny, byle do wiosny
Iwonko mizianko dla Myszkina urwisa.Jeszcze tylko róże, bo już zapisałam się do Klubu New Dawn i nic więcej bo jak powiedziała Pat wylądujemy pod mostem (ale w dobrym towarzystwie )
Ale mi miło że mnie odwiedziłaś do zobaczenia w Krakowie
Dziewczyny, róbcie sobie dobrze i kupujcie do woli O most się nie martwcie, w razie czego przygarnę Was wszystkie u siebie na wsi ... miejsca mam pod dostatkiem