Kasiu,tu nie jeden sąsiad by przyleciał i chetnie dołaczył do zabawy.
Michale,dobrze,ze utwierdzasz mnie w przekonaniu,ze warto ten basen kupic,bo zastanawiałam sie zmywarka czy basen,ale chyba to drugie wybiore.
Wandziu,witam cie i mam nadzieję,ze kiedyś dołączysz z wizyta do grona kujawiaków?
Geniu,ja niestety w Bydgoszczy nie bedę i juz żal mi d...ę ściska.
Justynko,czekam na zdjęcia,szkoda tylko,ze nie napisałas którego wieczoru je wrzucisz.
Agus,dopiero wróciłam z miasta,miałam wejść do ogrodniczego zobaczyc czy maja juz cos z roslin,ale miałam ciezkie torby i snieg tak sie miele między nogami,ze nie chciało juz mi sie skręcać.
Jolu,teraz juz tylko relaks jest mi potrzebny,nie mysle o zadnych rewolucjach w ogrodzie.
Kasiu,Justynka u mnie byłą kierowca to pewnie na urodzinach M sobie nadrobiła.
Tereniu,witajty masz teraz dobrze,nie musisz oglądać takiej ilości sniegu i marznąc.U nas zime dopiero zapowiadaja ostra.
Jolu,witaj,lepiej pózno niz wcale.
Kasiu,uwielbiam te nasze spotkania chociaz sa takie rzadkie,ale towarzystwo tak symaptyczne,ze zdąży człowiek naładowac akumulatory.
Marysiu,nawet nie pomyslałam logując sie na to forum,ze spotkam tu tylu przemiłych,nie boje sie uzyc tego słowa - PRZYJACIÓŁ.
Lucynko,dopiero przyczłapałam z miasta.Ide na kawę,bo nawet dzisiaj nic nie piłam i nic nie jadłam.
Magda,jeszcze troche osób by sie zmiesciło,ale to zima,choroby,kolędy...