Teresko, Monisiu i Karolinko dzięki kochane,że jesteście Iwonko ,Haniu dziękuję bardzo za miłe słowo..Haniu masz rację kochana akurat dopełniło się 70 stron pierwszej części i w tym momencie przybyły nowe zakupy więc okazja w sam raz
Patrysiu dziękuję kochanie i cieszę się ,że miałam okazję zrobić takie zakupy u Ciebie i jednocześnie otworzyć nowymi nabytkami kolejną część wątku dzięki jeszcze raz
I ja sie u Ciebie melduję, po dłuższej nieobecności:) a amarylisek to jaka odmiana?, bo ja mam trochę fioła na ich punkcie, 5 juz posadziłam, reszta musi poczekać
MORANGO kochanie milo mi,że jesteś takiego czerwonego wygrałam wiele lat temu w konkursie radia Kielce ale tamten padł mi po 3 latach teraz sentyment powrócił ,kiedy u forumek zobaczyłam tyle róznych odmian i kupiłam takiego samego a dzisiaj przybył od Pati ten drugi tzn.pierwszy u góry lecę do Ciebie pooglądać Twoje
Środek nocy..a nawet jakby początek dnia...więc jak przystało na wampirzycę i ja się melduję u Ciebie
Przecudnie zakończony poprzedni wątek..ale początkiem tego to dopiero mnie rozjuszyłaś takie cudeńka pokazywać zaraz na początku..żeby koleżanki po wymiękały z zazdrości...wspaniała taktyka..
ale poważniej..troszkę.. to gratuluję nowej części...kwiatuszków masz tyle ,że bywanie u Ciebie to czysta przyjemność
więc zamierzam zostać..i zaglądać i czasem po rozrabiam,żeby za monotematycznie nie było..
Witaj Kasienko a schowaj ten młotek skarbie bo nie chciałam Ciebie ani nikogo drażnić to tak jakbyśmy wszystkie ,jedna drugą waliły młotkiem za miłośc do kwiatków czy nasionek
Jednak wiem ,że to żarcik oczywiście i dziękuję Kochanie za miłe słowa i zostań ,wpadaj ,kiedy tylko masz ochotę i rozrabiaj po nocach miła moja wampirzyco
pokażę teraz fotkę mojej małej sadzneczki fuksji jaka dostałam od Dorotki na koniec lata,rosła sobie całą jesień i rośnie nadal na zimnym moim tarasie ,gdzie zimują prawie wszystkie kwitnące ..