175 dni produkcja rozsadyPrazyn pisze:Fakt że miałem wybiegnięte ponieważ posiałem je na początku lutego
 ?
 ?To nawet bez zdjecia jestem sobie w stanie wyobrazić.

175 dni produkcja rozsadyPrazyn pisze:Fakt że miałem wybiegnięte ponieważ posiałem je na początku lutego
 ?
 ?

Głębszy dołek i ok, da się jakoś naprawić.Prazyn pisze:NOOO były wysoki i chude. Miały ok 30cm wysokości

Trzeba było posiać w lutym, jak nasz kolega, wtedy miałyby tylko po 30 cm.Waleria pisze:Kiedyś posiałam w przepisowym terminie,

Zauważyłam forumowicz, że w tym nowym roku pokazałeś nam tutaj niespotykane dotąd pokłady łagodności i cierpliwości
  Zauważyłam forumowicz, że w tym nowym roku pokazałeś nam tutaj niespotykane dotąd pokłady łagodności i cierpliwości   
   !! Ale to pewnie dlatego, że sezon dopiero w dołkach startowych
 !! Ale to pewnie dlatego, że sezon dopiero w dołkach startowych   ? Dlatego ośmielam się prosić w imieniu  swoim i mam pewność, że też w imieniu wielu innych forumowiczów oby te "pokłady" za szybko  się nie wyczerpały !!! Bo Twoja wiedza i doświadczenie są dla nas bezcenne!!!
 ? Dlatego ośmielam się prosić w imieniu  swoim i mam pewność, że też w imieniu wielu innych forumowiczów oby te "pokłady" za szybko  się nie wyczerpały !!! Bo Twoja wiedza i doświadczenie są dla nas bezcenne!!! 
   !!!
 !!!
 i to nie dosyć, bo jeszcze "z wdzięcznością"
  i to nie dosyć, bo jeszcze "z wdzięcznością"  !!! A nie  jakieś tam zwyczajne : "przypominam sobie"
 !!! A nie  jakieś tam zwyczajne : "przypominam sobie"  .
 . 

Jak przepikujesz to nie będzie mniej więcej tylko będzie OKPrazyn pisze:Ja rok temu tak robiłem i wszystko było mniej więcej ok więc w czym problem??

gruntowe wysadzałam na początku maja, do szklarni pod koniec marca
 gruntowe wysadzałam na początku maja, do szklarni pod koniec marca 

i przyznają bez bicia, że wysiałam już pierwszą partię pomidorów-sadzonki pójdą do szklarni, a na początku marca dla porównania wysieję następne.
 i przyznają bez bicia, że wysiałam już pierwszą partię pomidorów-sadzonki pójdą do szklarni, a na początku marca dla porównania wysieję następne.
 Żeby nie korciło.
 Żeby nie korciło.