Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14

Post »

Aga kto Ci tam fika w biurze? :roll:
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
ewazawady
500p
500p
Od: 7 kwie 2011, o 14:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aga witam. U Ciebie nie można być na bieżąco nawet zimą. Przynajmniej mi się to nie udaje. Miłego dnia.
Pozdrawiam
Ewa
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Witaj Aguś , dwa dni po założeniu nowego wątku tyle stron że aż się boję ile do nadrabiania byłoby po jakimś dłuższym urlopie :D Planów na wiosnę masz dużo ale znając Ciebie szybko zrealizujesz i powstaną kolejne . Jeśli pozwolisz dalej z przyjemnością będę towarzyszyła Ci w Twoich ogrodowych zmaganiach , podziwiała i podglądała Twój piękny ogród w cudownym otoczeniu , pozdrawiam:)
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
elakuznicom
500p
500p
Od: 13 cze 2012, o 18:52

Post »

Aguniu-obecnie przeglądam ogród -Sweety-Ani gdzie pytasz o rudbekie,jednoroczne wysiewają się tworząc przypadkowe bukiety w słoneczku jak iw półcieniu na moich ugorach.
W zeszłym sezonie kupiłam byliny - tworzą piękne kępy w byle jakiej ziemi ,często nie podlewane ,( nie zawsze mogę być na działce w weekend )Kocham wszystkie kwiaty i chwasty
niektóre też ,rudbekie jak dla mnie są cudne wprowadzają ciepło i słońce nawet w pochmurne dni , warto je mieć w swoim ogrodzie...
pozdrawiam - Ela z Łodźi
pozdrawiam Ela
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Agnieszko utulam ;:168 i życzę poprawy ;:196 Dobrego wypoczynku, może ta Madera tak Cię podnieciła :tan
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Aguś, Ty się dziś nie nadwerężaj, Ty musisz już o kondycję i zdrowie zadbać, żeby na te wywczasy mieć siłę :) Aaaa...bo sklerotyczna staruszka, i mi uciekło: podeślesz mi na PW przybliżone wymiary i wagę tej ławki, to będę kuriera szukać?
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Cześć Pat, wpadnę sprawdzić co u Ciebie, jak pogoda i jak minęła noc... Tu jest jak jest, zima trzyma, migreny szaleją :roll:
Ławka na moje oko ma 1,20m i waży około 20kg. Szczegóły jak śnieg odpuści... Rozumiem, że odmalujesz sobie tę część drewnianą?
Marysiu, Ty jak zawsze z dobry słowem - dzięki ;:196
Elu, witam serdecznie... sięgam pamięcią czy pytałam Anię o rudbekie i nie pamiętam, ale może... znam te byliny, podobają mi się, ale nie wiem, czy pasują do charakteru mojego ogrodu - muszę to przemyśleć... Dzięki za polecenie, przyjrzę się im bliżej, Elu ;:196
Moniko, miło mi że zajrzałaś... pogoda sprawia, że wiosna wydaje się być jeszcze odległa, ale liczę że z czasem śniegu będzie coraz mniej, mrozy odpuszczą, i ani się obejrzymy a będzie marzec. Stoję już w blokach ze swoimi planami ogrodowymi i chciałabym działać. Póki co, trzeba się chyba zadowolić wysiewem nasion :) Miłego dnia!
Dario, koleżanka (już druga w niedługim czasie) mi zemdlała w biurze... to stresujące sytuacje, ale ktoś musi być przytomny ;-)
Małgosiu, czy Ty przycinasz swoje hortensje ogrodowe? Kiedy i w jaki sposób? Zabezpieczasz je jakoś na zimę?
Ewa, normalnie powinnam wykrzyknąć 'a kysz maro nieczysta', ale że Cię lubię to idę sprawdzić co ciekawego Lilypol ma w ofercie ;-))
Marzko, jaka dziś pogoda i nastrój u Ciebie? Tu trochę prószy, pochmurno, niewielki mróz... Śpiąco jest. Cieszę się, że kolejnymi różami się zainteresowałaś... Rhapsody in Blue dzikiej róży raczej nie przypomina... Musisz ją obejrzeć na żywo :)
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Agnieszko!...ależ pędzisz...jestem pełna podziwu...praca, dom,rodzina, FO, realizacja innych pasji... ;:180 ;:196
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Trochę nie nadążam ;:65 ... Miłego Aguś! To już środek tygodnia!
Mnie się też rpshody in blue kojarzyła z taką troszkę "dziką"? Muszę się przyjrzeć dokładniej.
ps. kichać na Ciebie (nawet w przenośni) nie mam zamiaru ;:306 ;:306 ;:306
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Agus dobry :wit dzisiaj buro sie zrobilo ale znacznie cieplej, bo tylko -3 8-) Zabralam sie z rana za wymienianie ziemi w domowych chabaziach, znioslam doniczki - postalam, popatrzylam i mnie sie odechcialo, jakiegos lenia dzisiaj mam czy cus :twisted:
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Agnieszko a widziałaś nowe rudbekie u Starkla http://www.starkl.pl/view/p-1026/Szczeg ... -Rudbekia- ´Cherry-Brandy´/?selected_shop_item=053410?
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Marysiu, niesamowita ta rudbekia, jaka intensywna w barwie! Nie zamierzałam w tym roku kupować u Starkla, ale przejrzę wnikliwie jego ofertę - może się na coś skuszę. Byłam do tej pory bardzo zadowolona z tego ogrodnika! A Ty coś kupujesz?
Julek, dzień dobry... ja też dziś lewituję i staram się przy tym odpoczywać. Chętnie pogrzebałabym w ziemi z domowymi chabaziami, ale mi się tak jak Tobie nie kce.
Nelu, może to skojarzenie Rhapsody z rugosą macie przez jej pojedyncze płatki? Nie kichaj na mnie jednak, odwidziało mi się to chorowanie ;-)
Bogusiu, dzięki za odwiedziny! Póki są siły i zdrowie to można i góry przenosić... niech no tylko wiosna przyjdzie :)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aguś odpoczywaj ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Aguś chyba musisz troszeczkę zwolnić tempo ;:196 Milusiego dnia i dużo wypoczynku ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Zaraz nieczysta :roll: Kąpałam się wczoraj :roll:
A kto się ogląda za rudbekiami?
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,