Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14
Aga kto Ci tam fika w biurze? 

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
-
- 500p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga witam. U Ciebie nie można być na bieżąco nawet zimą. Przynajmniej mi się to nie udaje. Miłego dnia.
Pozdrawiam
Ewa
Ewa
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
Witaj Aguś , dwa dni po założeniu nowego wątku tyle stron że aż się boję ile do nadrabiania byłoby po jakimś dłuższym urlopie
Planów na wiosnę masz dużo ale znając Ciebie szybko zrealizujesz i powstaną kolejne . Jeśli pozwolisz dalej z przyjemnością będę towarzyszyła Ci w Twoich ogrodowych zmaganiach , podziwiała i podglądała Twój piękny ogród w cudownym otoczeniu , pozdrawiam:)

-
- 500p
- Od: 13 cze 2012, o 18:52
Aguniu-obecnie przeglądam ogród -Sweety-Ani gdzie pytasz o rudbekie,jednoroczne wysiewają się tworząc przypadkowe bukiety w słoneczku jak iw półcieniu na moich ugorach.
W zeszłym sezonie kupiłam byliny - tworzą piękne kępy w byle jakiej ziemi ,często nie podlewane ,( nie zawsze mogę być na działce w weekend )Kocham wszystkie kwiaty i chwasty
niektóre też ,rudbekie jak dla mnie są cudne wprowadzają ciepło i słońce nawet w pochmurne dni , warto je mieć w swoim ogrodzie...
pozdrawiam - Ela z Łodźi
W zeszłym sezonie kupiłam byliny - tworzą piękne kępy w byle jakiej ziemi ,często nie podlewane ,( nie zawsze mogę być na działce w weekend )Kocham wszystkie kwiaty i chwasty
niektóre też ,rudbekie jak dla mnie są cudne wprowadzają ciepło i słońce nawet w pochmurne dni , warto je mieć w swoim ogrodzie...
pozdrawiam - Ela z Łodźi
pozdrawiam Ela
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko utulam
i życzę poprawy
Dobrego wypoczynku, może ta Madera tak Cię podnieciła 

- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Aguś, Ty się dziś nie nadwerężaj, Ty musisz już o kondycję i zdrowie zadbać, żeby na te wywczasy mieć siłę
Aaaa...bo sklerotyczna staruszka, i mi uciekło: podeślesz mi na PW przybliżone wymiary i wagę tej ławki, to będę kuriera szukać?

Cześć Pat, wpadnę sprawdzić co u Ciebie, jak pogoda i jak minęła noc... Tu jest jak jest, zima trzyma, migreny szaleją
Ławka na moje oko ma 1,20m i waży około 20kg. Szczegóły jak śnieg odpuści... Rozumiem, że odmalujesz sobie tę część drewnianą?
Marysiu, Ty jak zawsze z dobry słowem - dzięki
Elu, witam serdecznie... sięgam pamięcią czy pytałam Anię o rudbekie i nie pamiętam, ale może... znam te byliny, podobają mi się, ale nie wiem, czy pasują do charakteru mojego ogrodu - muszę to przemyśleć... Dzięki za polecenie, przyjrzę się im bliżej, Elu
Moniko, miło mi że zajrzałaś... pogoda sprawia, że wiosna wydaje się być jeszcze odległa, ale liczę że z czasem śniegu będzie coraz mniej, mrozy odpuszczą, i ani się obejrzymy a będzie marzec. Stoję już w blokach ze swoimi planami ogrodowymi i chciałabym działać. Póki co, trzeba się chyba zadowolić wysiewem nasion
Miłego dnia!
Dario, koleżanka (już druga w niedługim czasie) mi zemdlała w biurze... to stresujące sytuacje, ale ktoś musi być przytomny ;-)
Małgosiu, czy Ty przycinasz swoje hortensje ogrodowe? Kiedy i w jaki sposób? Zabezpieczasz je jakoś na zimę?
Ewa, normalnie powinnam wykrzyknąć 'a kysz maro nieczysta', ale że Cię lubię to idę sprawdzić co ciekawego Lilypol ma w ofercie ;-))
Marzko, jaka dziś pogoda i nastrój u Ciebie? Tu trochę prószy, pochmurno, niewielki mróz... Śpiąco jest. Cieszę się, że kolejnymi różami się zainteresowałaś... Rhapsody in Blue dzikiej róży raczej nie przypomina... Musisz ją obejrzeć na żywo

Ławka na moje oko ma 1,20m i waży około 20kg. Szczegóły jak śnieg odpuści... Rozumiem, że odmalujesz sobie tę część drewnianą?
Marysiu, Ty jak zawsze z dobry słowem - dzięki

Elu, witam serdecznie... sięgam pamięcią czy pytałam Anię o rudbekie i nie pamiętam, ale może... znam te byliny, podobają mi się, ale nie wiem, czy pasują do charakteru mojego ogrodu - muszę to przemyśleć... Dzięki za polecenie, przyjrzę się im bliżej, Elu

Moniko, miło mi że zajrzałaś... pogoda sprawia, że wiosna wydaje się być jeszcze odległa, ale liczę że z czasem śniegu będzie coraz mniej, mrozy odpuszczą, i ani się obejrzymy a będzie marzec. Stoję już w blokach ze swoimi planami ogrodowymi i chciałabym działać. Póki co, trzeba się chyba zadowolić wysiewem nasion

Dario, koleżanka (już druga w niedługim czasie) mi zemdlała w biurze... to stresujące sytuacje, ale ktoś musi być przytomny ;-)
Małgosiu, czy Ty przycinasz swoje hortensje ogrodowe? Kiedy i w jaki sposób? Zabezpieczasz je jakoś na zimę?
Ewa, normalnie powinnam wykrzyknąć 'a kysz maro nieczysta', ale że Cię lubię to idę sprawdzić co ciekawego Lilypol ma w ofercie ;-))
Marzko, jaka dziś pogoda i nastrój u Ciebie? Tu trochę prószy, pochmurno, niewielki mróz... Śpiąco jest. Cieszę się, że kolejnymi różami się zainteresowałaś... Rhapsody in Blue dzikiej róży raczej nie przypomina... Musisz ją obejrzeć na żywo

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko!...ależ pędzisz...jestem pełna podziwu...praca, dom,rodzina, FO, realizacja innych pasji...

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Trochę nie nadążam
... Miłego Aguś! To już środek tygodnia!
Mnie się też rpshody in blue kojarzyła z taką troszkę "dziką"? Muszę się przyjrzeć dokładniej.
ps. kichać na Ciebie (nawet w przenośni) nie mam zamiaru

Mnie się też rpshody in blue kojarzyła z taką troszkę "dziką"? Muszę się przyjrzeć dokładniej.
ps. kichać na Ciebie (nawet w przenośni) nie mam zamiaru

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Agus dobry
dzisiaj buro sie zrobilo ale znacznie cieplej, bo tylko -3
Zabralam sie z rana za wymienianie ziemi w domowych chabaziach, znioslam doniczki - postalam, popatrzylam i mnie sie odechcialo, jakiegos lenia dzisiaj mam czy cus 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko a widziałaś nowe rudbekie u Starkla http://www.starkl.pl/view/p-1026/Szczeg ... -Rudbekia- ´Cherry-Brandy´/?selected_shop_item=053410?
Marysiu, niesamowita ta rudbekia, jaka intensywna w barwie! Nie zamierzałam w tym roku kupować u Starkla, ale przejrzę wnikliwie jego ofertę - może się na coś skuszę. Byłam do tej pory bardzo zadowolona z tego ogrodnika! A Ty coś kupujesz?
Julek, dzień dobry... ja też dziś lewituję i staram się przy tym odpoczywać. Chętnie pogrzebałabym w ziemi z domowymi chabaziami, ale mi się tak jak Tobie nie kce.
Nelu, może to skojarzenie Rhapsody z rugosą macie przez jej pojedyncze płatki? Nie kichaj na mnie jednak, odwidziało mi się to chorowanie ;-)
Bogusiu, dzięki za odwiedziny! Póki są siły i zdrowie to można i góry przenosić... niech no tylko wiosna przyjdzie
Julek, dzień dobry... ja też dziś lewituję i staram się przy tym odpoczywać. Chętnie pogrzebałabym w ziemi z domowymi chabaziami, ale mi się tak jak Tobie nie kce.
Nelu, może to skojarzenie Rhapsody z rugosą macie przez jej pojedyncze płatki? Nie kichaj na mnie jednak, odwidziało mi się to chorowanie ;-)
Bogusiu, dzięki za odwiedziny! Póki są siły i zdrowie to można i góry przenosić... niech no tylko wiosna przyjdzie

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguś odpoczywaj 

- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
Aguś chyba musisz troszeczkę zwolnić tempo
Milusiego dnia i dużo wypoczynku 

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Zaraz nieczysta
Kąpałam się wczoraj
A kto się ogląda za rudbekiami?

A kto się ogląda za rudbekiami?