Ogródek KLEO

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek KLEO

Post »

Kleo, super ;:333 gratuluje nowej działeczki...i w związku tym nowego pola do popisu :D
Z pewnością będzie sporo pracy, ale tyle samo radochy z późniejszych efektów ;:215 ;:138
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Awatar użytkownika
KLEO1
1000p
1000p
Od: 12 paź 2011, o 08:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosiu - ja na szczęście jestem w lepszej sytuacji bo mój M już planuje sienie warzywek, nawet coś słyszałam o jakiejś kozie, ale potraktowałam to jako dowcip. Nawet mój syn cały czas twierdzi, że kiedyś jak będzie miał swój dom, to koniecznie z ogrodem pełnym kwiatów.
Małgosiu - dziękuję za gratulacje, a pole do popisu faktycznie będzie. Trochę mnie chwilami to przeraża, ale podobno mamy mierzyć siły na zamiary, a nie odwrotnie, więc jakoś chyba podołam, przynajmniej fizycznie, bo finansowo - to chyba na jesieni upadłość ogłoszę. ;:oj
Czy już zauważyłyście ile dłuższy jest dzień?
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Nowa działeczka?? Świetnie, gratuluję. Dęby i klony jak najbardziej. W moim projekcie na nową część działki też znalazły się klony i dąb czerwony. Jakiej wielkości jest nowa działka?
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37

Post »

Kleo ;:196 co słychać u Ciebie.
Awatar użytkownika
KLEO1
1000p
1000p

Post »

Kochani - wybaczcie że mało się udzielam na FO, ale mam urwanie głowy w pracy, na szczęście już najgorsze mam za sobą i znów mogę pozaglądać do Waszych ogrodów. Wiosna zbliża się wielkimi krokami, jak do tej pory wielkich mrozów nie było, śniegu za to całkiem sporo, więc roślinki powinny być w dobrej kondycji i szybko budzić się z zimowego snu. Już zaczynam planować nasadzenia na nowej działce, ale na razie tylko na papierze i powoli, bo tak naprawdę muszę dopiero planować " W TERENIE", a na to muszę poczekać aż śnieg stopnieje. Ale oczywiście nie wytrzymałam i małe zamówionka poczyniłam. Z takich największych dotychczasowych napytków wymienię piwonie - 10 szt. Mam zamiar mieć ich prawdziwą kolekcję, czy może ktoś wie gdzie można zdobyć piwoniowe rarytasy?
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

To planujesz tak jak ja, w głowie i na papierze i mam ten sam problem, że tak naprawdę to będę mogła zaplanować dopiero wtedy, kiedy zobaczę na własne oczy. Trochę pomagam sobie zdjęciami, na których mażę w Paintcie, to zawsze coś :)
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
izaziem
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2008, o 16:08

Post »

Kleo u mnie też kiepsko z czasem na forum. Już zapomniałam jak się wkleja zdjęcia...
Ty zaczynasz urządzać nowy ogród a u mnie na wiosnę remont mieszkania :? A najgorsze że na to brak mi pomysłów 8-)
Awatar użytkownika
KLEO1
1000p
1000p

Post »

Ewcia - ja mam chyba bujną wyobraźnię, bo ja wszystko w głowie układam i tylko nieudolnie na papier przenoszę, a projektowanie komputerowe po prostu mnie nudzi, nie mam do tego cierpliwości. W sobotę byłam na nowej działce, ale śnieg leży i zimno jak diabli, nawet zdjęć nie zrobiłam. Byle do wiosny.....
Iza - mnie też remont w domu czeka na wiosnę, ale na szczęście tylko takie odświeżanie. Kilka lat temu miałam taki generalny z wyburzaniem ścian, wymianą okien itp. Nie nadążałam ze sprzątaniem, a kurz z gipsu wyłaził ze wszystkich kątów jeszcze chyba przez pół roku. Masakra! Teraz jeszcze tylko czekam na wyjazd na narty w przyszłym tygodniu i mam nadzieję, że po moim powrocie przyjdzie też wiosna. Jak już będę miała zdjęcia działeczki bez śniegu to wkleję i opiszę co gdzie planuję mieć. Bo teraz to mało widać - tylko zaspy śnieżne.
Awatar użytkownika
KLEO1
1000p
1000p

Post »

Czy ktoś wspominał o wiośnie? Jeśli tak, to u mnie na pewno jej nie ma.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
edi13
1000p
1000p
Od: 14 maja 2007, o 13:21

Post »

No zima na całego ;:202 a widziałaś moją wiosnę ;:138
Pozdrawiam Serdecznie i zapraszam do mnie
Edyta
No to jestem ogrodnikiem
Awatar użytkownika
KLEO1
1000p
1000p

Post »

No właśnie widziałam i zazdrość mnie zżera. Ja też już chcę przycinać klemki, róże, sprzątać po zimie i planować nowe nasadzenia. Zima obmierzła mi już na całego, nawet taka ładna jak ta na zdjęciach.
Awatar użytkownika
bina12
1000p
1000p
Od: 17 mar 2011, o 13:15

Post »

:wit Ups, to faktycznie masz do tyłu ,nawet u mnie już widać kikutki Krokusików i Tulipanów , śnieg prawie stopniał a dziś przez 2 godziny miałam ;:3
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa

Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Awatar użytkownika
KLEO1
1000p
1000p

Post »

Mówiłam - nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Ja ostatni raz widziałam słońce tak dawno, że już nie pamiętam jak wygląda. A tak na marginesie - czy coś takiego jeszcze istnieje? Bo ja zaczynam wątpić. ;:219
Awatar użytkownika
Ewiczka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2012, o 14:52

Post »

KLEO :wit Trochę Cię nie było , ale fajnie że zrealizowałas swoje marzenie NOWA DZIAŁECZKA Dużo wyzwań i pracy ale to Cię na pewno nie zraża :D Fotki pokazałas obłędne - można zakochać się w krajobrazach zimowych ,chociaż czekam na WIOSNĘ :;230
Pozdrawiam Ewula
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Ale ta Twoja zima jest piękna ;:138 ;:138 ;:138
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”