a kwiatów za wiele nie ma
Kwiaty i kwiatki IwonkiD
-
grazia72
- 500p

- Od: 24 maja 2010, o 14:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kwiaty i kwiatki IwonkiD
Mi się wydaje, że po kupkach to tylko liście rosną
ogromne, ciemno-zielone
pewnie to azot, a kwitnącym inne składniki potrzebne 
Pozdrawiam Grażyna
Wszystko co mam
Wszystko co mam
- IkaD
- 1000p

- Od: 12 cze 2012, o 10:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fakt po kupkach kwiatów niewiele tylko zielone ładne,ciemne.Nawiązałam do Biohumusu ze względu właśnie na te ciemnozielone,ładne liście no i po nim kwiaty też są a po kupkach ne bardzo ale ta zieleń
chociaż jak sie zastanowić to nawozone kupkami pomidory ,ogórki,dynie kabaczki i cukinie miały bardzo duzo kwiatów i owoców.Więc moze tylko u kwiatów ozdobnych jest inaczej??
- labka1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja uważam,że to bardzo dobry pomysł..powinno iść w Polskę kilka takich paczuszek
...niechby uszkodzili...mieliby potem nauczkę,że szanować nasze przesyłki ze "skarbami"...
ale jestem okropna...

ale jestem okropna...
-
izabela14

- Od: 15 lut 2012, o 12:39
Alez jesteście złośliwi

Moja nieuleczalna choroba, cz.2
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
- Paula15

- Od: 23 sie 2008, o 16:15
Ja też uważam, ze to baaaaaaaaardzo dobry pomysł

- Nolinka

- Od: 28 maja 2012, o 09:54
Taaa.... wszystko pięknie, ale czy chciałybyście dostać zafajdaną paczkę? Bo ja chyba nie
Ja też mam kompościk, tylko taki bez specjalnego kompostownika, ot, zwykła sterta. Wrzucamy tam skoszoną trawę, obierki i resztki kuchenne. Później z tego jest dobry nawóz pod truskawki i do folii pod pomidory, czy ogórki. Mając kawałek ogródka, to konieczność.
Ja też mam kompościk, tylko taki bez specjalnego kompostownika, ot, zwykła sterta. Wrzucamy tam skoszoną trawę, obierki i resztki kuchenne. Później z tego jest dobry nawóz pod truskawki i do folii pod pomidory, czy ogórki. Mając kawałek ogródka, to konieczność.
Zapraszam Roślinki Nolinki cz2 Cz1
- Nolinka

Mam w rodzinie pocztowca i uwierzcie mi, że takie paczki się zdarzają i to niestety z ludzkim g... Trzeba być niezłym psycholem, żeby coś takiego komuś wysłać.
- maja79

- Od: 8 maja 2011, o 17:53
Ale dziadostwo
ludzie mają z deklami 
- IkaD
- 1000p

Noo...to prawda,że są ludzie i ludziska i całkiem osobna grupa..psycho.. bo zdrowy na umysle nie zrobiłby czegoś takiego,chyba nawet w żartach
a swoją drogą Haniu, skąd pocztowcy wiedzą o takich przesyłkach i tak dokładnie czyje to g.....o

-
sylvi
- 1000p

- Od: 26 sty 2012, o 17:54
O kurczę! to ja się wycofuję i nie zabieram głosu, bo jakiś śmierdzący temat tu węszę 
- -Iwona-
- -Moderator Forum-.

- Od: 4 lut 2011, o 13:22
Nie mogę w to uwierzyć co czytam, nie mogę. 
- IkaD
- 1000p

A zaczęło się tak niewinnie
..temat zamykam bo faktycznie niepachnący a my przecież kochamy pachnące i niepachnące kwiaty
.. nwiążę jeszcze tylko do kompostu i wszystkich jego składników.. to naprawdę najlepszy nawóz naturalny bo nim podobno nie można przenawozić jeśli jest dobrze rozłożony.Niektóre nasze kwiaty domowe wręcz potrzebują bardzo zasobnej ziemi i w składzie mieszanki ziem jest zalecana również ziemia kopostowa.Toteż każdy szanujący się ogrodnik ma u siebie chociażby zwykłą pryzmę kompostową.
Haniu ,ja tylko ze wzgledu na kury kupiłam kompostowniki bo są zamykane a wczesniej przez wiele lat mielismy taż zwykłą pryzmę
A tymczsem przyrastają mi pęknie hoyki ,jedne szybciej inne wolniej ale wszystkie:)

.. nwiążę jeszcze tylko do kompostu i wszystkich jego składników.. to naprawdę najlepszy nawóz naturalny bo nim podobno nie można przenawozić jeśli jest dobrze rozłożony.Niektóre nasze kwiaty domowe wręcz potrzebują bardzo zasobnej ziemi i w składzie mieszanki ziem jest zalecana również ziemia kopostowa.Toteż każdy szanujący się ogrodnik ma u siebie chociażby zwykłą pryzmę kompostową.
Haniu ,ja tylko ze wzgledu na kury kupiłam kompostowniki bo są zamykane a wczesniej przez wiele lat mielismy taż zwykłą pryzmę
A tymczsem przyrastają mi pęknie hoyki ,jedne szybciej inne wolniej ale wszystkie:)

- Nolinka

Nieły zbiór Iwonko
, przyjemnie patrzeć jak wszystko rośnie 
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Iwonko a co to jest takie ładne na pierwszym zdjęciu, bo nie rozpoznaję? 
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe