Dziewczyny Dobry Wieczór, a właściwie Noc!
Wczoraj niestety zniknęłam niespodziewanie, ale pojechaliśmy familią oglądać Światełko do nieba, wrzucić coś do puszki i obejrzeć iluminację świetlną na Krakowskim

Jest przepiękna ! Zakochaj się w Warszawie na Święta jak mówiła reklama
Dzisiaj było baardzo przyjemnie pogodowo, a teraz od dobrych 4 godzin sypie śnieg

Dzień miałam zawalony i pojawiałam się u was w wątkach ale odpowiedzi lekko lakoniczne były , bo nie cierpię przez telefon pisać na Fo.
Juleczko, z tym klapnięciem po deszczu to prawda, ale ponieważ w tym roku mało było deszczu u mnie, to mi to aż tak nie przeszkadzało. Za to zapach tych białych surfinii był nieziemski! Wszelkie miniatury też bardzo lubię, ale w tym roku rozważnie zapełnię skrzynie co by pstrokato nie było!
Asiu będę miała jedną rabatę w tych kolorkach: liatry-fiolet, kukliki, róża Golden Celebration, i coś jeszcze wsadzę na bank!
To prawda, że to połączenie jest świetne, zobaczymy co mi z tego wyniknie
Krysiu, aż tak strasznie dużo to nie

tylko, że to gruba robota niestety

Co do północnej strony to begonia chyba najlepsza, bo niecierpki nie są zwisające... Kurcze nie mam pomysłu ...
A nie mam

zerknij
tu
Madzia, Julka gipsówka u mnie w glebie też się nie popisała. Za to jednoroczna w doniczce cudo!! Miałam różową kupioną na Al.Krakowskiej.
Aga masz tę gipsówkę na jakiejś focie?