Mój jednoroczny ogród - zuzia55

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
violetta
500p
500p
Od: 15 kwie 2008, o 20:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Zuziu!
Nie było mnie tutaj jakiś czas i jak zajrzałam do ciebie to stwierdziłam ,że jestem daleko w tyle. Tyle piękności przez ten czas pokazałaś. Jedno za drugim ci kwitnie i to przepięknie. Irysków masz moc kolorów. Są cudowne, że ja nie mam żadnych, to aż się sama sobie dziwię. Masz bardzo ładny świerk w formie chyba kulistej. Pewnie nie rośnie duży?
Z wiosną nadzieje rosną. Wiola
Ogród violetty
ogród violetty cz.2
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 kwie 2007, o 20:15

Post »

Zuziu, praca na Waszej działce idzie w ogromnym tempie.Wszystko zaczyna nabierać kształtów, a niedługo będzie ogrodem co się zowie.Bo niestety, trzeba zwykle poczekać kilka lat na stworzenie ogrodu z duszą, czego życzę Ci serdecznie.Z pomocą męża, kuzynki, sąsiada i społeczności z forum, na pewno cel zostanie szybko osiągnięty. Prace mężczyzn są bezdyskusyjnie rewelacyjne.
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2007, o 17:20
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Zuziu, dzisiaj po raz pierwszy pospacerowałem po Twoim ogrodzie. Zdążyłem zauważyć że przestrzeni Ci nie brak, pracy przy zagospodarowaniu tej przestrzeni również. Widzę że narzuciłaś duże tempo i ogród powstaje niezmiernie szybko. Pożyjemy i zobaczymy czy te nasze roślinki przetrzymają zimowy oddech od strony Syberii. Życzę powodzenia i pozdrawiam Tadeusz.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Zapraszam do mojego ogrodu "Ranczo Nokły- Tadeusz48"
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witajcie !Dzięki za odwiedziny.U nas wreszcie prze 5 minut padało.!!!!!!!!!!Trochę mało ,ale może będzie więcej tego deszczyku.Kupiłam z miesiąc temu roślinkę,ale mimo podlewania wygłada zawszejak zwiędnięta.Zdjęcie 1.Następne róże,ktore rozkwitają,miały byc pnące,ale nie wygłądają na takie,a może ja się nie znam, Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
bożena170365
500p
500p
Od: 17 lut 2008, o 22:48

Post »

Zuziu nie wiem czy te różyczki,które pokazałaś są pnące,ale za to widzę,że są przecudnej urody.U mnie nie padało ponad miesiąc.... :cry:
Pozdrawiam, Bożena
Zapraszam do mojego ogrodu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=12693
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zobaczyłam dzisiaj,że coś mi zjada obiela,takie okrągłe dziurki jak wymierzone,nie mogłam drania dopaśc.Zrobiłam też parę innych zdjęc. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Po wczorajszej 5 minutowe mżawce u nas nadal bez opadów. Rośliny mimo podlewania takie mizerne. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Witaj ...ten ostatni krzak róży pięknie pokazałaś i śliczny ma kolor, pelargonie też ładne.......masz tyle fajnej przestrzeni ;:2
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wreszcie deszcz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D ciekawe jak długo popada ??????/
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Korzystając z chwili wolnej ,troche zdjec z ostatnio zakwitłych kwiatków. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Zuziu, coraz ciekawiej u Ciebie.
Wiele pięknych roślin kwitnie. Podpowiedz mi proszę jak nazywa sie roślina na trzecim zdjęciu ?
Też ją mam i kołacze mi się po głowie czyściec, ale tak naprawdę to nie jestem pewna.
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

I jeszcze kilka... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie wiedziałam ,że czerwień może miec tyle odcieni Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Deirde
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2007, o 10:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Masz prześliczne róże i dużo terenu, może pomyślałabyś o różach okrywowych, ładnie rośną i można mieć śliczny różany zakątek, to przy okazji tego co napisałaś u mnie, z czerwonymi różami jest zawsze problem, mi nie wychodzą ich fotki ale u Ciebie są ładne, zastanawiam się jak je robisz, ustawie zawsze ostrość ale i tak mi nie wychodzi fotka, czerwień jest zawsze taka rozmazana.
Olga00
500p
500p
Od: 4 maja 2008, o 19:02

Post »

Witaj Zuziu :)
Pooglądałam sobie Twój ogródek. Piękny pies :) Jeszcze piękniejszy ogródek, roślinki. O altance i grillu nie wspomnę :shock:
Będę z pewnością zaglądać częściej więc dodawaj nowe zdjęcia tych wspaniałości:)

Pozdrawiam
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”