Mój kawałek marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój kawałek marzeń

Post »

Jasne Marysiu ja tak robię codziennie na wyspie ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

I to mnie cieszy ;:196
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Grazka226 pisze: Emko widzę, że nie tylko ja cierpię z powodu bólu głowy, u mnie już lepiej, a jak u Ciebie??? Miesiąc czasu to zbyt długo na zwykły ból głowy, czy byłaś z tym u lekarza?? Dbaj o siebie bo zdrówko najważniejsze ;:168 i żebyś miała dużo siły na wiosnę ;:168
Plany masz naprawdę spore, ale powolutku i dasz radę oczywiście z naszą pomocą ;:162 Mówisz gaj oliwny- rozmarzyłam się ;:224 ;:224
W totka też nie wierzę, i wychodzę z założenia, że jak sobie nie zarobię to nikt mi nie da :roll: Buziaczki ;:167
Odnalazłam przyczynę bólu głowy - oczy niestety mi siadły od pracy, komputera i dłubanin nocnych. Zauważyłam znaczną poprawę jak włożyłam na dłużej okularki, szkła działają ale muszę chyba iść po mocniejsze. Nie lubię okularów ale przygotowuję się do tej myśli że niestety oczy się sypią.

Siły zbieram, jeszcze się nie nakręcam ale już filmiki z lawendą odgrzebuję na nowo :) Pomyślałam żeby tak całą działkę obsadzić lawendą parę oliwek, tu i ówdzie jałowiec i fotel na środku. I tak mogło by zostać hehe ale to tylko taka przekorna wizja, z pogodą nie wygram więc pomarzyć tylko mogę.

Muszę ci pozazdrościć i wziąć się za ćwiczenia, już byłam w 2 tygodniowej fazie i mnie infekcja cofnęła do zera, znów nie mogę nabrać rozbiegu.
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Heloo! Dziewczynki mam dzisiaj księdza więc wyczekuję wizyty, obecność nadrobię później.
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
zbyszek50
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2009, o 15:40

Post »

No tak jeszcze jeden po kase !!
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie w sobotni wieczorek :wit
Emko ;:167 to dobrze, że znalazłaś przyczynę tych bólów głowy, bo to najważniejsze ;:168 ja też muszę mieć okulary do komputera i też ich nie lubię ;:136 ale co nam pozostaje, oczu nie wymienimy ;:136 Z wiekiem tak już jest ;:224 Lawenda, hmmmm.... cudne plany, uwielbiam jej zapach i te oliwki ;:224 Wiosna już niedaleko więc damy radę :uszy Wiesz, że mocno będę Ci kibicować ;:168 ;:167
Zbyszku niestety takie życie :wink:
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p

Post »

Dziękuję za wsparcie ;:196 . Najbardziej chyba motywuje wspólne omawianie poczynionych prac :D
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Emko jasne, masz świętą rację ;:168 Także czekamy wiosenki i działamy ;:167 Jak będziesz chciała mogę Cię wspomóc roślinkami, które nadają się do podziału ;:333
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Witaj Grażynko, mijamy sie w różnych wątkach, postanowiłam zwiedzić twoje włości :D
Widze azalie, rh,lubie te krzaczki ;:108 Katalpa kwitła juz u ciebie?
Będę zadladać jeżeli pozwolisz :wink:
Miłego dnia !
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witaj Reniu :wit Ja byłam u Ciebie pierwsza ;:138 ale masz zamknięte wątki, tak??? czy się mylę??? Cieszę się bardzo, że zaglądnęłaś ;:136 Uwielbiam azalie i rh, bardzo mi pasują ;:333 a katalpa kwitła w pierwszym roku po posadzeniu, w tamtym niestety nie i nie wiem dlaczego ;:222
Zapraszam Cię oczywiście serdecznie do mojego kawałka ;:168 Pozdrawiam cieplutko w ten pochmurny dzień ;:333
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Tak, kochana wątki mam zamknięte, może wiosną otworze nowy, bo teraz nie mam co pokazywać :roll:
Katalpe posadziłam latem tamtego roku, nie kwitła mi :( może teraz pokaze chociaż jednego kwiatuszka :D Kwiaty moich azalii zniszczył majowy przymrozek ;:223 w tym roku chyba je okryje :roll:
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Skopiowałam sobie drzewo z jemiołą na tapetę ;:173 Cudne ujęcie !!
Robisz fantastyczne zdjęcia ta zima w górach ...ach 8-) I te ptaszki ...piękne!!
Czekam na wiosnę u Ciebie uwielbiam świeżą ,energetyczna porcje zieleni ;:173
Miłego dnia !!
;:196
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p

Post »

No to oby do wiosny:D
Dziękuję za chęć wsparcia :)
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Patrzałki do komputera też Nas łączą ;:196
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

No to witajcie w klubie...mnie tez pomogły i uwolniły od ciagłego szczypania ,pieczenia i bólów głowy :lol: Wygladam jak wściekła sekretarka ,ale co mi tam :;230
marzenia się spełniają! Dana
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”