pomiziaj od cioci Moni
 pomiziaj od cioci Moni  

pomiziaj od cioci Moni
 pomiziaj od cioci Moni  

kotki są śliczne.Co słychać?
  kotki są śliczne.Co słychać? 

Widzę ,ze są  ciągle razem
 Widzę ,ze są  ciągle razem  i wywalili Cię z wersalki
  i wywalili Cię z wersalki  

nawet oczęta
 nawet oczęta
 Właśnie Aniu, takie ogródki dają do wiwatu. Nowe chciejstwa, tylko żeby kasa była. Przestałam palić i już zaoszczędzoną kase wydałam na róże i lilie.
 Właśnie Aniu, takie ogródki dają do wiwatu. Nowe chciejstwa, tylko żeby kasa była. Przestałam palić i już zaoszczędzoną kase wydałam na róże i lilie.  A to jeszcze nie wszystko!!! Ło matko kochana, jak ja się cieszę, że już 57 dni do orania!!!!
  A to jeszcze nie wszystko!!! Ło matko kochana, jak ja się cieszę, że już 57 dni do orania!!!!

[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/02a ... e72fd.html]
 [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/02a ... e72fd.html]

podobną różyczkę będziesz mieć u siebie ,a tę zawsze można jeszcze zamówić.  Jak teraz będziesz mieć kasę dodatkową
 podobną różyczkę będziesz mieć u siebie ,a tę zawsze można jeszcze zamówić.  Jak teraz będziesz mieć kasę dodatkową   to siano nie gra roli
 to siano nie gra roli  

Aniu, to Vanilia, mówię na nią eskimoska. Dostałam ją od Halinki Eukomis i jest cudna. W początkowej fazie biało-zielonkawa, ale do pomarańczu nie dochodzi. Twoja na fotce - cudo. Ja chyba takiej nie mam.
 Aniu, to Vanilia, mówię na nią eskimoska. Dostałam ją od Halinki Eukomis i jest cudna. W początkowej fazie biało-zielonkawa, ale do pomarańczu nie dochodzi. Twoja na fotce - cudo. Ja chyba takiej nie mam. Stasiu, trzymam za słowo za
 Stasiu, trzymam za słowo za   

Jadziu nie kumam o jakiej róży myślisz! Dopiero wstałam spod kocyka. Dużo śpię!!!
 Jadziu nie kumam o jakiej róży myślisz! Dopiero wstałam spod kocyka. Dużo śpię!!! 

57 dni
    57 dni     

Trzymam kciuki za trafienie
 Trzymam kciuki za trafienie   

Ale zadyszki też i to jest +
 Ale zadyszki też i to jest +