Genia- Być może chociaż u siebie tego nie zaobserwowałem ale wiosną przesadziłem dwie sztuki które niestety nie
przeżyły.Nie wiem czego im brakowało.Może z tęsknoty za mną bo jak nastaną cieplejsze dni to wiesz,że nosi mnie.
Ania- One mają ładne liście dopóki nie zakwitną.Póżniej raczej są brzydkie.Na fotce niżej są ładne liście ale trzeba chronić
je przed ślimakami.To ciemiężyca czarna.
Janeczko- Ja lubię takie klimaty.Gdybym coś takiego miał to kurki i gęsi chodziłyby po podwórku.Gęsi kiedyś uratowały
Rzym więc nie są gorsze od pilnujących obejścia piesków a do tego jak dostojnie chodzą.Jakie kwiaty posadzisz w tym roku ?.
Iza- Z obuwikiem zrób to co napisałem Idze.Dzwonki też lubię zwłaszcza te maciupkie a ten to "drobny".Cymbalaria to ta
o której kiedyś mówiłaś,że tak ją tępisz a ona znowu.Ja ją lubię.Też ją ograniczam ale niech żyje bo ona tak chce.
Iwona- Obuwiki nawożę.Wiosną daję im trochę granulowanego obornika.Natomiast nie daję nawozów sztucznych.Nie
potrafię podać żródła ale mam w pamięci,że chemia niszczy grzybnię która jest warunkiem koniecznym aby one żyły.
Mireczko- Czasem i mnie coś się uda ładnie posadzić a póżniej pokazać.Do oglądania zapraszam.