Sosny, sójki, sarny i inne takie
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Sosny, sójki, sarny i inne takie
Beatko - zbieraj te zgody, zbieraj - będziesz miała swój zielony kawałek, pod domem - sporo tu na Forum jest takich przyblokowych cudów natury... 

- Beatrice
- Od: 24 maja 2009, o 21:34
Ave, miałam swój przydomowy, ale to było przedłużenie tarasu, teraz mieszkam na I piętrze oficyny haha i "zgód" muszę mieć mnóstwo, żeby wyczarować kawałeczek zieleni 1,5m na 4,5 m
, no bo ludzie wolą śmietnisko a TBS ma w nosie co my wąchamy, ale przed świętami wielkanocnymi nie wytrzymałam i taką fotkę wysłałam do administratora, no uprzątnęli to w ciągu paru godzin, ale co ja mam zawsze robić zdjęcia syfu a na zgodę na ogródek czekać latami???

mój ogródeczek byłby w prawo od śmietników, malownicze te śmietniki są, no nie
całe szczęście, że wydali zgodę graficiarzom na wymalowanie muru, bo widok byłby jeszcze gorszy 

mój ogródeczek byłby w prawo od śmietników, malownicze te śmietniki są, no nie

- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
no dooobra...a zdjęcie gospodyni w nowej fryzurze, gdzie?
Ja to powinnam się obciąć tak jak Ewa, z tym co mi po dzieciach na głowie zostało, ale obawiam się że dołączę z taką fryzurą do grona Mieciek, a mnie włosy szybko nie rosną....
A żeby coś jednak o roślinach dorzucić: ja sobie wymysliłam jeszcze, że jak już będę mieć miejsce na róże to tym wyższym zrobię obwódkę z okrywowych, powinno fajnie wyjść. A z róż głównych to mi się podobają przede wszystkim angielskie i historyczne: poczytaj w wątkach różanych może, bo ja nawet nazw nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich, które mi się podobają

A żeby coś jednak o roślinach dorzucić: ja sobie wymysliłam jeszcze, że jak już będę mieć miejsce na róże to tym wyższym zrobię obwódkę z okrywowych, powinno fajnie wyjść. A z róż głównych to mi się podobają przede wszystkim angielskie i historyczne: poczytaj w wątkach różanych może, bo ja nawet nazw nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich, które mi się podobają

Dziękuje dobrym kobietom za podpowiedzi
mam nadzieję że mi się uda..
Ewa i Beata obie fryzurki fajne
ja w maju obcięłam jeszcze krócej cały kark miałam odsłonięty

mam nadzieję że mi się uda..
Ewa i Beata obie fryzurki fajne

ja w maju obcięłam jeszcze krócej cały kark miałam odsłonięty

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
A czy można zdjęcia wstawiac z innego programu? bo coś mam problem z zarejestrowaniem się na ime coś tam..
fotosik nie da rady mam już limit wykorzystany..
a jeśli można to jak?
fotosik nie da rady mam już limit wykorzystany..
a jeśli można to jak?
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- Beatrice
Jeśli jesteś na Fotosiku zalogowana, to jak otwierasz okno dodawania zdjęć-wyloguj się i wklej fotki jako niezalogowany, też tak mam 

Beata nie uwierzysz ale męczę się już z tym od chyba 2 godzin..
chce wrzucic foty z programu photobucket..ale fotki wychodzą gigantyczne i nie wiem jak je zmnieszyc..
-- So, 12 sty 2013, 18:13 --
Dziewczyny mam masę fotek na tym programie co pisałam i chce je stamtąd Wam tu wkleic ale po wklejeniu fota po podglądzie pokazuje mi się duża i co teraz jak ją tu pomnieszyc?

chce wrzucic foty z programu photobucket..ale fotki wychodzą gigantyczne i nie wiem jak je zmnieszyc..
Dziewczyny mam masę fotek na tym programie co pisałam i chce je stamtąd Wam tu wkleic ale po wklejeniu fota po podglądzie pokazuje mi się duża i co teraz jak ją tu pomnieszyc?
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- constancja
- Od: 5 sie 2012, o 23:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dagmarko, zdjęcia powinnaś zmniejszyć na swoim kompie przed wrzuceniem ich na serwer, chyba, że photobucket ma taką opcję zmniejszania zdjęć. W imageshack'u jest taka możliwość. Z poziomu FO tego nie zrobisz.
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
Dziewczyny doszłam do tego w końcu matko jedyno..
ale się upociła..
ale najpierw muszę do wc bo z tego wszystkiego szkoda mi było czasu by iśc za potrzebą
.. potem pomyślec nad nazwą, wstępem a potem w końcu zapodam Wam foty 

ale najpierw muszę do wc bo z tego wszystkiego szkoda mi było czasu by iśc za potrzebą

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- Beatrice
Spróbuj tak, otwórz zdjęcie i edytuj prawym klawiszem, kliknij na obraz, potem<rozciągnij-pochyl> i teraz zmniejsz na 75%,zapisz zmiany i teraz zrób otwórz, powinno być ok, jeśli nie zrób 50 %, niestety fotki beda gorszej jakosci, ale będą:)D-M pisze:Beata nie uwierzysz ale męczę się już z tym od chyba 2 godzin..![]()
od kiedy nie wykupiłam abonamentu na Fotosiku ( zdenerwowali mnie troszkę)też muszę tak robić
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
No! A jak ja prosiłam o założenie wątku, to zostałam zignorowanaD-M pisze:Dziewczyny doszłam do tego w końcu matko jedyno..ale się upociła..
ale najpierw muszę do wc bo z tego wszystkiego szkoda mi było czasu by iśc za potrzebą.. potem pomyślec nad nazwą, wstępem a potem w końcu zapodam Wam foty

- czar_na
- 1000p
- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Oj cicho tam ,cicho! Ważne ,że wątek wreszcie będzie
Pat co jak co ale za Tobą to 9/10 forum idzie jak w dym! Zostaw mi choć jedną zbłąkaną duszyczkę przepadlistku

Pat co jak co ale za Tobą to 9/10 forum idzie jak w dym! Zostaw mi choć jedną zbłąkaną duszyczkę przepadlistku

- constancja
- Od: 5 sie 2012, o 23:38
To ja się już doczekać nie mogę. Tylko nie siedź w tym kibelku za długo.
Aniu, jak chcesz superterminatorkę różaną do cienia...... pięknie pachnącą to zajrzyj do mnie.

Aniu, jak chcesz superterminatorkę różaną do cienia...... pięknie pachnącą to zajrzyj do mnie.
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
- czar_na
- 1000p
- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Już pędzę!