Zaraz wróciłam, żeby tego kota zobaczyć
Wspaniały efekt wieczorem, kamienie na skarpie bardzo ładnie wyglądają. Pokaż jeszcze zdjęcia w świetle dnia, bo zielonego brakuje, a w nocy nie widać
ewamaj66 pisze:U mnie z kolei trudno by było kręcić, mam mnóstwo rabat i drzewka w sadzie. Za to synek bardzo sprawny ruchowo
Ja na ogrodzie kosze tą i w sadze przejścia a gdzie nie dojadę to lecę z ręczną żyłkową
Ale jak pachnie trawka po skoszeniu myyy aż che się żyć
Ma jeszcze 2 rzędy co muszę zasadzić w tym roku na stałe, bo były posadzone bylinki i inne jednoroczne, muszę coś wymyślić. jeszcze planu nie mam ale coś wykombinuję
Masz krzewy owocowe? U mnie rosną porządne porzeczki i agrest (bo na pniu ), borówka amerykańska i maliny. Trochę truskawek-przesadzałam, więc wysokiego plonu się nie spodziewam w tym roku
Mam 5 grusz( różne rodzaje), ok 7-9 jabłoni (różnie rodzaje), 2 śliwy (różne rodzaje), 1 pigwa, maliny, porzeczki, czernice, orzech, 2 wiśnie, 1 czereśnia, 2 derenie, 7 borówek (różne rodzaje.
No i chyba na tym zakończę coś tam jeszcze jest ale nie pamiętam dokładnie, sadem tata się zajmuje ..
Ja ogrodem
Podział pracy Naszym sadem zajmuje się M, ja resztą, a tania siła robocza robi, co może Głównie kosi, kopie rabaty i pieli żywopłot-mało wdzięczne zajęcia.
Moja siła robocza to brat ale z nim coś zrobić to wole sam bo 100 pytań na 1min. po co? na co? dlaczego? idzie się wykończyć przynim więc robocze siły to nie dla mnie sam zrobię i to starczy mi