Skalniaczek coraz ładniejszy się robi

A i u mnie też wzeszła rzodkieweczka

naprawdę jest dla nas zbawieniem i zapewnia troszkę cienia. Bo istna patelnia tam na razie jest;)Sama się uśmiechnęłam jak go zobaczyłam , ale przynajmniej nie pada na głowę ani słoneczko nie grzeje po oczach
wisienko , mikkaka mojej już prawie nie ma jak sie rzuciliśmy na te nowalijki to tak każdy co chwile chodził z rzodkiewką hihi a w ten weekend znajomi wpadli i już po rzodkiewce tak im smakowała. ;) teraz sałata bo jest spora już i marchewka w następnej kolejnościRzodkieweczkę już chrupiesz?
;) Karolu jest jeszcze do sprzedania sąsiednia działka 33ar zapraszam fajnie by było mieć takiego sąsiada ;) No nie ma chaszczy to plus i minus zaczynam od zera ale przez to nie ma ani jednego drzewa nic pustynia ty masz za dużo ja za mało ;) Jakiś tam kawałek na dom zostawimy hihi gdzieś się go upchnie bez obawy.ale masz fajowe miejsce do obsadzania Smile ja też takie chcę Razz żadnych drzew i chaszczy do wycinania Razz lol Razz nic tylko siać i sadzić Smile no tylko pamiętajk by zostawić jakiś mały kawałek ziemi na dom - nie obsadź wszystkiego kwiatkami i krzewami Smile
- ja tez nie mogę sie doczekać i na pewno wam pokaże.Nie mogę doczekać się widoczku zrobionej altanki. W tym tempie prac z pewnością pokażesz już ją niedługo.
To tylko 100 metrów, Słońce!harwi pisze:Hania dzięki za informacje ;) przydadzą się w swoim czasie ;) Ja mam działkę jednak rolną a do sąsiada mam z jakieś 100m ;) i wątpię by się zgodziłAle to nie jest rozmowa o mich problemach w tym wątku. Jesteśmy na działce u Moni gdzie jest Woda i prąd i suuper. Jungla będzie niedługo ;)