Jak Wy to robicie kochane

, często mi się zdarza, że imienniczki piszą jedna po drugiej albo dwie Krysie albo dwie Ewki chyba zacznę używać też nicków
Ewka (mewa), dziękuję

, fakt pracy było sporo i wciąż jej nie ubywa, ale to praca, które daje przyjemność i satysfakcję, chyba już się o tym przekonałaś, już widzę co będzie się działo wiosną u Ciebie.
Ewka (E-wa)mam nadzieję, że zdążę go jeszcze zobaczyć (ogródek), więc myśl intensywnie

, pokaż to swoje maleństwo, możesz jego zdjęcie wstawić w moim wątku, a co do puchu, to już po nim, był tylko jeden dzień, a szkoda, bo znów mają przyjść mrozy, niby w moich okolicach najmniejsze, ale zawsze. Słyszałam, że tak już ma być do wiosny kilka dni ocieplenia, kilka dni mrozu, znów ocieplenie i znów mróz i tak na okrągło
A różyczkę i owszem możesz mieć w donicy na balkonie, nawet nie jedną, ale proponuję, żebyś kupiła w jakiejś szkółce nie, później napiszę Ci e:maila gdzie możesz zajrzeć, bo o tych z marketów różnie piszą. Fakt mam też kilka takich, bo do nie dawna jeszcze nie zwracałam w ogóle na to uwagi, ale w końcu i mnie różyczkomania dopadła i już trochę się ich u mnie pojawiło, teraz zamówiłam kolejne
dwie pnące Edenkę i Schneewalzer
Pashminkę
Leonardo da Vinci
William Szekspir
Kosmos
Marseliborg Castle
Boule de Neigre
a myślę już o następnych, pewnie wszystkich od razu nie kupię, ale te, to najbliższe memu sercu typy
Garden of Roses
Avelon
History
Parole albo Big Purple
My Girl
Hamburger Dern
Petticoat
Aleksandra Princess de Luxemburg
La perla
Schloss Eutin
Winter Sun
Novalis