Ogród w lasku
- mrinwestor
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 mar 2011, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród w lasku
Piękne zdjęcia i różyczki jak marzenie.
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
@ Rewi ? ja w sumie najbardziej lubię utwór ?Rammstein? z albumu ?Herzeleid?... Podoba mi się również ?Links 2 3 4? z ?Mutter? - również ze względu na teledysk (jestem wielkim miłośnikiem mrówek) - http://www.youtube.com/watch?v=uIiMhSvtrGc 
@ Lukrecja ? Ano nie da się zaprzeczyć. ;-) Jeśli chodzi o koncerty ? muszę przyznać, że strasznie serce we mnie rośnie, jak zdarza mi się pójść na koncert jakiejś polskiej grupy metalowej (Behemoth, Vader, Decapitated) w Paryżu i zobaczyć te spore rzesze lokalnych wiernych fanów. Metal ? jedna z niewielu dziedzin, w której Polakom naprawdę udało się wybić na arenie międzynarodowej.
Pozdrawiam!
LOKI

@ Lukrecja ? Ano nie da się zaprzeczyć. ;-) Jeśli chodzi o koncerty ? muszę przyznać, że strasznie serce we mnie rośnie, jak zdarza mi się pójść na koncert jakiejś polskiej grupy metalowej (Behemoth, Vader, Decapitated) w Paryżu i zobaczyć te spore rzesze lokalnych wiernych fanów. Metal ? jedna z niewielu dziedzin, w której Polakom naprawdę udało się wybić na arenie międzynarodowej.

Pozdrawiam!
LOKI
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Śliczne kolorki na dzień dobry obejrzałam
No, a wieczorem świerszczyki i kumkające żabcie
, tudzież bzyczenie komara
Już się doczekać nie mogę tych melodii, szczególnie wczesną wiosną, gdy po szarej zimie czuć i słychać, że się przyroda do życia zbiera

ja tylko rano mogę posłuchać jak ptaszki śpiewają, bo potem dzieciarnia zagłusza własne myśli, a co dopiero ptasi śpiewLukrecja- masz świętą rację. Oczywiście, w ogrodzie trzeba odpocząć i posłuchać natury, a nie ciągle muzyki z radia lub własnych nawet ulubionych utworów. Bo przecież miom ulubionym utworem jest piosenka śpiewana przez wiosnę.![]()

Już się doczekać nie mogę tych melodii, szczególnie wczesną wiosną, gdy po szarej zimie czuć i słychać, że się przyroda do życia zbiera
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu przepiękne różane zdjęcia, wszystkie w moich ukochanych cieplutkich kolorkach. Z prawdziwą przyjemnością je obejrzałam 

- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
Aniu dobrze, że już znajdujesz dla nas choć chwilkę czasu
Różyczki fajne

Różyczki fajne
- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Różyczki śliczne
pozdrawia były metal (oj były czasu kiedy latało się po koncertach w glanach i skórzaku)

pozdrawia były metal (oj były czasu kiedy latało się po koncertach w glanach i skórzaku)

- bina12
- 1000p
- Od: 17 mar 2011, o 13:15

- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Anulko!...super fotki na pochmurne ,deszczowe dni. 

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- konwalia12
- 1000p
- Od: 24 lut 2012, o 19:59
Nareszcie! Czas ferii nadszedł, a myślałam, że się już nie doczekam...
Zaczynamy szaleństwo!!!
Moją lekturką podczas ferii na pewno będą gazety ogrodowe. Znalazłam ich ostatnio ponad 25!

Dotarły do mnie także nasionka, które zakupiłam w internecie na stronie ogodniczy.eu

Jak już mówiłam, siew u mnie zapoczątkuje kobea pnąca.
Lukrecja- dziękuję bardzo, Kornelio!
Rewi- 'pstrykam' fotki raczej niezbyt zaawansowanym sprzętem. Powiedziałabym nawet, że ten aparat nie robi zbyt dobrze nawet podstawowych zdjęć, a co dopiero makro. No ale oczywiście podam nazwę dla zainteresowanej
Jest to KODAK RETINAR Aspheric All Glass Lens 38-380mm (Equiv.) AF 10x Optical
mrinwestor- dzięki
róże o tej porze roku są najmilszym wspomnieniem...
lulka- dokładnie, tęsknię już za tym wiosennym zapachem i świergotaniem ptaszków. Żadna pora roku nie jest piękniejsza niż wiosna. Nawet lato choć bardziej kolorowe i pachnące nie ma tej magii co wiosna ma w sobie według mnie. To dla mnie zawsze było i będzie wyjątkowe
AGNESS- bardzo mnie to cieszy, u Ciebie i tak jest dużo bardziej kolorowo i pięknie!
przemo1669- Oj, od teraz mam dwa tygodnie czasu dla Was!
Aż nie wiem do czego ręce włożyć, jestem tym wszystkim zdezorientowana. Ale ta ogrodowa praca jest dla mnie oczywiście największą przyjemnością.
drewutnia- w takim razie scenariusz się powtarza. Sama postanowiłam coś zmienić w swoim wyglądzie, żeby był bardziej alternatywny.
Chociaż tak naprawdę ja się nie potrafię zmienić.... Wewnętrznie nic mnie chyba nie może zmienić i mam nadzieję, że to jakiś pozytyw.
bina12-
Dawno u Ciebie nie byłam- wirtualnie- i muszę koniecznie wpaść!
bwoj54- dziękuję i zaraz lecę do Ciebie!

Zaczynamy szaleństwo!!!

Moją lekturką podczas ferii na pewno będą gazety ogrodowe. Znalazłam ich ostatnio ponad 25!

Dotarły do mnie także nasionka, które zakupiłam w internecie na stronie ogodniczy.eu

Jak już mówiłam, siew u mnie zapoczątkuje kobea pnąca.
Lukrecja- dziękuję bardzo, Kornelio!

Rewi- 'pstrykam' fotki raczej niezbyt zaawansowanym sprzętem. Powiedziałabym nawet, że ten aparat nie robi zbyt dobrze nawet podstawowych zdjęć, a co dopiero makro. No ale oczywiście podam nazwę dla zainteresowanej

Jest to KODAK RETINAR Aspheric All Glass Lens 38-380mm (Equiv.) AF 10x Optical
mrinwestor- dzięki

lulka- dokładnie, tęsknię już za tym wiosennym zapachem i świergotaniem ptaszków. Żadna pora roku nie jest piękniejsza niż wiosna. Nawet lato choć bardziej kolorowe i pachnące nie ma tej magii co wiosna ma w sobie według mnie. To dla mnie zawsze było i będzie wyjątkowe

AGNESS- bardzo mnie to cieszy, u Ciebie i tak jest dużo bardziej kolorowo i pięknie!

przemo1669- Oj, od teraz mam dwa tygodnie czasu dla Was!

drewutnia- w takim razie scenariusz się powtarza. Sama postanowiłam coś zmienić w swoim wyglądzie, żeby był bardziej alternatywny.

bina12-

bwoj54- dziękuję i zaraz lecę do Ciebie!

Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
U Ciebie wakacje a u nas dopiero w lutym
miłej lektury 

- konwalia12
- 1000p
Ale niestety to już ostatnie takie ferie... W styczniu
Dziękuję

Dziękuję

Ogród w lasku
- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
Aniu szczęśliwych ferii i dużo śniegu, abyś mogła trochę pojeździć na nartach/sankach
Moje województwo po Tobie zaczyna ferie, więc od 28 to ja nadrobię zaległości, które sobie brakiem czasu nadrobiłem . zakup super. ja się jeszcze trochę powstrzymam, ale bez zakupów się nie obejdzie

Moje województwo po Tobie zaczyna ferie, więc od 28 to ja nadrobię zaległości, które sobie brakiem czasu nadrobiłem . zakup super. ja się jeszcze trochę powstrzymam, ale bez zakupów się nie obejdzie
- konwalia12
- 1000p
Dziękuję bardzo
Na nartach ani sankach nie jeżdżę, więc zapowiadają się 'domowe ferie'.
Pierwszy tydzień mam zamiar labować, ale od drugiego muszę zacząć się uczyć. Nie ma wyjścia!
Zakupów nie byłam w stanie powstrzymać, ale i tak przy zakupieniu nasion dużo pieniędzy można zaoszczędzić. To jakiś plus.

Na nartach ani sankach nie jeżdżę, więc zapowiadają się 'domowe ferie'.
Pierwszy tydzień mam zamiar labować, ale od drugiego muszę zacząć się uczyć. Nie ma wyjścia!
Zakupów nie byłam w stanie powstrzymać, ale i tak przy zakupieniu nasion dużo pieniędzy można zaoszczędzić. To jakiś plus.
Ogród w lasku
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Ale się masz fajnie! Gdyby była facebookowa opcja "Lubię to!" - klikam bez namysłu! Ja jeszcze chwilę na ferie muszę poczekać! Miłego